NEKO JE SNIMIO UGLEDNOG HIRURGA IZ SRBIJE: Evo šta je uradio kad je vidio BAKICU, SNIMAK DIJELI CIJELI REGION (VIDEO)

21.05.2020 - 22:40 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

U prethodih nekkoliko mjeseci naučili smo da prepoznajemo heroje među nama. Znate ih, to su svi oni vozači, pekari, prodavci, setre, doktori, vojnici. Sa maskom na licu, bili su tu za nas u svkaom trenutku. Zbog toga možda i ne čudi, koliko god da oduševljava, gest doktora Aleksandra Vojvodića, ortopeda iz Zemunske bolnice, koji je još jedanput pokazao da je za dobro djelo, ponekad potrebno jako malo.

Naime, kada se vraćao sa posla, on je na video kako starija baka pokušava da pređe ulicu. Budući da se ona malo otežano kretala, rešio je da svoj auto parkira sa strane, te je izašao i pomogao joj je da pređe ulicu.

"Doktore, ti si junak naš, hvala ti u ime svih nas, što si bakicu preveo preko ulice", prokomentarisala je ženska osoba koja je bila sa dr Vojvodićem u automobilu.

Video je inicijalno objavljen na Fejsbuk stranici "Oglasna tabla Beograd".

baka

"Dr Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije vidjela dobro svjetlo! Dr Vojvodić je hirurg. Tri meseca je dežurao u Zemunskoj bolnici, koja je bila centar liječenja od Corona19. Plemenitost, dobrota, ljepota, to ce spasiti ovaj izmučeni svijet", stojalo je u opisu objave.

(Blic.rs(

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!