BOGDANA TREBA RODITI ZA 10 DANA, A SAD JE VELJKO OBJAVIO OVU SLIKU: Iza njega 20 PAKETA, evo šta je spremio u njima, SAMO DOK CECA VIDI (FOTO)

22.05.2020 - 13:43 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Poznati mladi bokser Veljko Ražnatović, poznat je po tome što živi veoma skromno i zajedno sa svojom suprugom Bogdanom Rodić, svakodnevno radi na farmi koju imaju njeni roditelji. Njih dvoje su se upustili u porodični bizinis, a Veljko je više puta dokazao da se ne stidi poslova koje tamo obavlja. 

OVAKO SAM IZGLEDAO PRIJE NEGO ŠTO SAM PRELEŽAO KORONA VIRUS: A ovako sada izgledam, LJUDI U ČUDU GLEDAJU DRUGU FOTOGRAFIJU, NIJE MOGUĆE

Majk Šulc iz Kalifornije nedavno je podelio šokantnu fotografiju na kojoj je pokazao kako je izgledao pre nego što se zarazio korona virusom, a kako nakon što je proveo dva mjeseca u bolnici zbog infekcije. Ovaj medicinski tehničar iz San Franciska nije imao nikakve zdravstvene probleme, vežbao j

Veljko i Bogdana su istinski ispunjeni i srećni, a njihova ljubav biće uskoro još jača, kada na sveijt bude došlo njihovo prvo dete, a termin za porođaj je 10.jun.

Kada je čovjek ispunjen i srećan, on želi da to budu i drugi ljudi. Zato je Veljko Ražnatović pokazao humanost na djelu. Naime, on je pomogao da se spreme i pošalju paketi za veterane, nakon veoma teškog perioda koji je iza nas, ali i izazova koji nas očekuju nakon pandemije koronavirusa.

Nema sumnje da će Ceca biti ponosna na svog sina.

(ALo.rs) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!