JA IMAM 27 GODINA, A MOJ MUŽ IMA 54, SVI MISLE DA MI JE OTAC: Zgrozit ćete se kad ga vidite, JE LI OVO NORMALNO??

01.06.2020 - 22:44 | Zanimljivosti >> Kiosk

Kažu da ljubav ne poznaje godine. U slučaju Tejlor (27) i Kerna (54) ova faza je istinita jer ih deli 27 godina, ali ih nešto spaja. Naime, Kern je dobar drug sa ocem od Tejlor.

Par iz Arizone počeo je da se muva pre pet godina u jednom lokalnom pabu. Iako su mislii da će se sve završiti na lakom flertu, shvatili su da dijele ista interesovanja i životne ciljeve. Dok si rekao keks pronašli su zajedničko mesto za život i stupili u bračnu zajednicu.

Interesantno je da je Tejlor upoznala Kerna zahvaljujući njegovoj ćerci Amandi koja ih je spojila.

"Kad smo se prvi put upoznali radila sam za Kernovu kćerku. Ona je moja dobra prijateljica, i on je bio oženjen tad. I ja sam bila u vezi. Prvo što sam pomislila kad sam ga upoznala da je jako zgodan. Uvijek sam voljela starije muškarce. Bila sam mu slatka i tako je sve počelo", rekla je Tejlor za "Mirror".

Mnogi misle da su Kern i Tejlor otac i kćerka, i porodice na početku veze nisu bile sretne što su njih dvoje zajedno.

"Moja majka je bila jako uznemirena što je Kern dobar prijatelj sa mojim ocem, ali znali su da volim starije muškarce. Vrijeme liječi sve, pa je tako i moja majka prestala da previše razmišlja o tome. Posjećuju nas naši roditelji i sve je dobro".

neka1

Foto:Profimedia

Na početku veze svi su zbunjeno gledali par i nisu se libili da glasno prokomentarišu za njima.

"Bila sam jako nesigurna. Svi su nas gledali i pitali šta radimo to nas dvoje. Smijali smo se kad smo se prijavljivali u hotel jer je recepcionar rekao Kernu - recite kćerci da se ovde potpiše".

Iako je Kern stariji od Tejlor 27 godina on tvrdi da je važno da su njih dvoje sretni i da ne treba nikog da brine njihove sreća.

"Ljudi koji osuđuju nek idu dođavola. Neka ostanu u svojoj staklenoj kući, mi ćemo da budemo sretno", zaključio je Kern.

Novi.ba/Žena.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA