ZNATE LI KOJI JE NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNAK? Provjerite da li vi spadate u ovu grupu

13.06.2020 - 23:26 | Horoskop
 

Zahvaljujući svojoj prirodi, inteligenciji i moći zapažanja, ovaj znak sve primjećuje oko sebe.

Riječ je o znaku Riba.

1

Dvije njihove najizraženije osobine su duboka intuicija i razvijena empatija, koja im omogućava da shvate i proniknu u sve, mnogo prije drugih.

Oni osjećaju mnogo dublje, te su u teškim trenucima izuzetna podrška prijateljima. Ne morate ni da izgovorite, oni već znaju da imate problem. Nažalost, taj problem često doživljavaju lično, kao da se dešava njima.

Ribe imaju ogromnu moć zapažanja i od njih ništa ne možete da sakrijete. Za to je odgovorna duboka intuicija, a pripadnici ovog znaka se često i oslanjaju na nju.

Ovi znaci jednostavno analiziraju i procjenjuju situaciji oko njih, najtačnije shvataju dešavanja, kao i ljude iz okruženja. Ipak, mana je što zbog toga mnogo pate.

2

Kao veoma empatičan znak, Riba će moći da razumije i neke od najgorih postupaka svojih prijatelja. Ali, iako na prvu ih osudi, ona će ih razumjeti. Kada je reč o konfliktima, ovaj znak možda nikad ne zaboravlja, ali lako prašta.

Pored patnje koja im donosi empatija, Ribe su znak koji se teško snalazi u stvarnosti, te za njih se kaže da žive u imaginarnom svijetu.

NAJGORI PARTNERI U HOROSKOPU: Ovi znakovi Zodijaka će vas ostaviti čim se pojavi neko 'bolji'!

Broj jedan za zanimljivosti - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!