Ušao mi je UPLAKAN U SOBU sat vremena pred vjenčanje: Rekao SAMO JEDNU REČENICU, SRUŠILA SAM SE ISTOG TRENA

04.07.2020 - 23:14 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

- Tog popodneva trebalo je da se udam. Mlađa sestra mi je pomagala u spremanju i pitala me je da li sam nervozna. Zaista nisam bila, a bilo je to sat vremena pred vjenčanje.

Ja sam maštala o plaži na Havajima sa muškarcem kog volim i koji mi je najbolji prijatelj. Sestra se nije čudila što nisam nervozna. "Pa i ne treba da budeš, on je super tip" - piše Sindi Mezonev (35) iz Kanade za Gardijan, dodajući da će se ispostaviti da su se i sestra i ona gorko prevarile.

Dvije godine su, kaže ona, bili u vezi. Sintija je iz Toronta, a on je udaljen dva sata vožnje.

qjuk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrrn01eqv8vzgzmmjuyowu5ytuxztdimdm4mmm4m2jhzwjjm2vkndaucg5nkzmczqkeaieaaq

- Vozila sam svakog vikenda do njega da bismo bili zajedno. Bili smo ludo zaljubljeni, zaprosio me je već šest mjeseci kasnije. Nisam mislila da srljamo, bili smo slični, odlično smo se slagali, on se super uklopio u moju porodicu. Kupili smo kuću i počeli da planiramo vjenčanje - kaže ona, dodajući i da se njen vjerenik dosta angažovao oko organizacije.

A onda, sat vremena pred vjenčanje, ušao je u sobu i rekao joj da želi da pričaju nasamo. Sestra je izašla, a on je u suzama prišao Sintiji.

- Bila sam uvjerena da je samo uzbuđen zbog venčanja, a onda mi je rekao "Ne mogu ja ovo". Pitala sam ga da li se šali. Bio je ozbiljan. Stajala sam u vjenčanici, sa velom i gledala u muškarca koji je trebalo da bude ljubav mog života. Bila sam šokirana i rekla sam mu da ode.

12804689-10153197446661618-7387613042399639776-n

Sestra i kuma su trčale za njim, ali pobegao im je. Gledala sam kroz prozor kako svim gostima govori da vjenčanja neće biti. Nadala sam se da je to samo napad panike, a onda otvorila ormar i videla da se on već spakovao! Nije bilo ničeg u fiokama. Bila sam ponižena i uništena.

Ne znam kako sam preživjela tu noć. Nisam mogla da spavam od mučnine. Najgore od svega je što je i on ostao na Havajima. Vidjela sam ga par dana kasnije i doviknula mu da je kukavica. Kad sam se vratila u Kanadu, preselila sam se kod roditelja, a oni su se pobrinuli za prodaju kuće. Osjećala sam se kao tinejdžerka.

Srela sam ga i u Kanadi, gdje mi je predložio da ponovo budemo zajedno, ali bez vjenčanja. Tada mi je rekao da je odustao od svega jer ja želim djecu, a on ne. Nisam pristala i vremenom smo izgubili kontakt. Bilo je to prije 11 godina i hvala bogu, danas tome mogu samo da se nasmijem.

(Žena Blic)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!