KĆERKA MI JE SVA UPLAKANA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU: Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

07.07.2020 - 14:22 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

.

KĆERKA MI JE SVA UPLAKANA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU

Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

zena1

BONUS

"Udala sam se u prošlu subotu, a već danas me svekrva istjerala iz njihove kuće, a sinu, mom mužu zabranila da krene za mnom. Vratila sam se kod mojih roditelja i svakim trenutkom mi je sve teže i teže. Duša me boli… srce hoće da pukne od tuge. Mala smo sredina i ovo je bukvalno kraj života za mene…

Raspuštenica sam postala sa samo 19. Ko će više da me ženi, ostaću sama do kraja života. Boli me i razlog zbog kojeg me svekrva oterala jer nisam kriva uopše. Jutros je ušla u sobu, ja i muž smo još uvek spavali, a svekrva je tada počela da pregleda posteljinu.

sadw

Nakon što je sve pregledala i to više puta, kada je shvatila da nema tragova gubljenja nevinosti, bukvalno je pobjesnila. Riječi koje mi je uputila su nešto najgore što sam čula u svom životu. Čak je podigla i ruku na mene, ali se suzdržala i nije me udarila. Zašto me boli?

man-cry

Boli me jer sam moju nevinost dala njnom sinu, ali prije 4 godine… boli me jer nikada nisam imala drugog muškarca, on mi je prvi i jedini, a vjerovatno će tako i ostati, jer kažem ko će raspuštenicu… udavaču… Niko!!!!! On to zna, zna da mi je prvi i jedini, ali ne može protiv svoje majke koja je… možda će zvučati bezobrazno, ali PRAVA JE VJEŠICA… Uh… Ne znam šta da radim.”

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!