ZLATA PROGOVORILA O SESTRAMA RODIĆ, A ONDA SPOMENULA NATAŠU: Evo šta misli o NATAŠI I VEZI SA NJENIM SINOM

07.07.2020 - 18:52 | Show
 

Pjevačica Zlata Petrović provela je pandemiju koronavirusa u strogoj izolaciji, zajedno sa svojim sinom Jovanom Pejićem. 

Ona se u ovom periodu strogo pridržavala pravila i nije se viđala čak ni sa svojim najbližim rođacima i prijateljima. 

screenshot-9

"Baš kada je trebalo da se vidimo poslali su unuka na rekreativnu, tako da izbjegavam i radi djetetove i svoje sigurnosti, da se viđamo. Prije nekoliko dana sam bila sa Gocom, kupale smo se na bazenu, baš nam je bilo prijatno" rekla je Zlata, misleći na svoju dobru prijateljicu Gocu Božinovsku.

Zlata je prokomentarisala i sestre Rodić.

"Ja sam upoznala te djevojke kod Goce, mi smo se družile tamo. Ja moram da kažem da ljepše i normalnije djevojke od njih skoro nisam upoznala. Veoma su pristojne, prirodne i lijepe" rekla je Zlata misleći na sestre Rodić.

screenshot-10

"Djeca kao djeca, slikali se objavili sliku i odmah priče da su zajedno. Zapravo oni se jako lijepo druže, a ja mogu da kažem, blago majci koja je dobije za snahu. Ona je divna, a da li postoji nešto među njima? Ja nemam nikakvu informaciju o tome i pravo da vam kažem, ne miješam se u to" objasnila je Zlata na kraju.

Novi.ba/Kurir

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!