RAZVELA SE SANJA MARINKOVIĆ, EVO KAKO IZGLEDA NJEN MUŽ: Prvi put u javnosti, poznat razlog KRAHA BRAKA!

31.07.2020 - 20:32 | Show
 

Mjesecima se nagađa da li se Sanja Marinković razvela od Aleksandra Uhrina ili su i dalje u bračnoj zajednici, a kako mediji saznaju, par je nedavno podnio zahtjev za razvod braka i više ne stanuju na istoj adresi.

Nakon deset godina braka nekadašnji partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin shvatili su da ljubav više ne stanuje na njihovoj adresi, te su podnijeli papire za razvod braka. Međutim, to ih ne sprečava da budu u dobrim odnosim, pa se do detalja dogovaraju oko odgajanja sina Strahinje. Već mjesecima Sanja živi sa sinom Strahinjom, dok se njen, još uvijek zakoniti, suprug odselio iz njihovog stana.

– Shvatili su da se poslije mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju. Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rješenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu. Trenutno su papiri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno boravila u Rovinju, gdje je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je riječ o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vrijeme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima na kojima već mesecima aktivno radi – otkriva izvor blizak voditeljki.

348137-sanja-marinkovic-i-aleksandar-uhrin-ff

Voditeljica je za srbijanske medije potvrdila slijedeće:

– Oduvijek sam vjerovala da je rastanak lijek kada ljubav počne da blijedi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cijenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi – kratko je u SMS poruci izjavila voditeljka kada smo je upitali da prokomentariše razvod.

Podsjećanja radi, Sanja i Aleksandar imali su jedno od najzanimljivijih vjenčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, kada su odlučili da ozakone vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju vjenčanja. Par se vjenčao u limuzini dok su se vozili ka aerodromu. Sanja nije nosila vjenčanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Poslije vjenčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. “Svadbeni vikend“ trajao je nekoliko dana, a sve vrijeme su slavili lijep događaj. Odlazili su na večere i u pabove, a poslije slavlja, vratili su se u Beograd.

1sanja-cns-750x499

Na brojnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, može se primijetiti da je Sanja nasmijana, sretna i raspoložena. Ni u jednom momentu ne odaje utisak da joj je zbog turbulencija na emotivnom planu život stao, a može se reći da je ljubav ispratila sa osmjehom i da je, kao i svaka slobodna žena, spremna da zavrti novi krug svoje sreće. Ono što se, takođe, može primijetiti na fotografijama jeste da od prošle godine na ruci ne nosi burmu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!