Ne propustite ovu odličnu ponudu Citydeal-a!

Kamp Ivona Vam nudi rafting avanturu i otvara vrata ljubiteljima adrenalina!

01.08.2020 - 10:36 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Citydeal
 

U turističkoj ponudi Bosne i Hercegovine u posljednjih nekoliko godina u samom vrhu nalaze se avanturistički i ekstremni sportovi, a jedan od takvih svakako je rafting.

3

Programi koji se nude za tržište u Bosni i Hercegovini ostavljaju snažan utisak na učesnike i ostaju im u dugom i prelijepom sjećanju.

2

Tara je na svom putu od Komova, dugom 145 kilometara, stvorila kanjon dug skoro stotinu kilometara s mnogo bukova od kojih su najpoznatiji Brštanovački, Borovi, Ćelije, buk Crvene Stijene…

4

Kanjon Tare je po dubini drugi u svijetu, iza Colorado Grand Canyona. Kristalno čista voda koja se može piti cijelim putem stanište je brojnim biljnim i životinjskim vrstama, od kojih su mnoge endemične.

7

Pored raftinga u okruženju postoji i veliki broj mogućnosti za organiziranje raznih izletničkih tura kroz Nacionalni park Sutjeska, prašumu Perućicu, planinu Zelengoru, pješčane piramide i mnoge druge prirodne ljepote.

5

 

Dva noćenja sa doručkom za jednu osobu + rafting spust na najatraktivnijem dijelu rijeke dug 21 km za samo 79 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia