POJAČAN SAOBRAĆAJ

VELIKE GUŽVE, GRANIČNI PRIJELAZI ZAKRČENI VOZILIMA: Čeka se preko pet sati, OGROMNE KOLONE, OVO JE TRENUTNO STANJE(FOTO)

01.08.2020 - 21:14 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Hina
 

Na autocesti Zagreb-Macelj, kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru GP Macelj duga je oko šest kilometara, a izlaz iz Hrvatske čeka se oko pet sati

Zbog prometne nesreće u mjestu Grubine, na državnoj cesti Trilj-Imotski, promet je obustavljen i preusmjerava se lokalnim prometnicama, kod postaje Lučko kolona je duga oko dva kilometra, izvijestio je u subotu poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet na cestama prema moru i prema unutrašnjosti. Na pojedinim dionicama autocesta - u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkim središtima, na nekim graničnim prijelazima povremeno se vozi uz kraće zastoje.

34-9kjrj7k

Kod naplatih postaja Lučko na izlasku s autoceste, Zagreb-Split-Ploče, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga je oko dva kilometra. Kolona vozila kod čvora Zagvozd na izlasku s autoceste duga je oko 600 metara.

Na autocesti Zagreb-Macelj, kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru GP Macelj duga je oko šest kilometara, a izlaz iz Hrvatske čeka se oko pet sati. 

Na autocesti Rupa-Diračje, na graničnom prijelazu Rupa u smjeru Slovenije, kolona je oko jedan kilometar. 

Pojačan je priljev vozila u trajektnim pristaništima prema sjeverno i srednjodalmatinskim otocima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!