ZAGRLJAJI SLUŽE DA SE DUŠE POVEŽU: Kako se grlite, tako se volite! OTKRIJTE

08.08.2020 - 11:58 | Zanimljivosti >> Kiosk

Jedna od osnovnih ljudskih potreba je potreba za dodirom. Pored poljupca i odnosa, zagrljaj u najvećoj mjeri spaja dva bića. Dok se tokom odnosapovezuju naša tijela, zagrljaj služi da se naše duše povežu.

Zato upravo način na koji se grlite govori mnogo o tome u kakvoj ste vezi i koliko se volite. Sljedeći put kada se zagrlite, obratite pažnju na položaj u kome stoje vaša tijela i otkrijte nešto o svojoj vezi:

1. Zaštitnički zagrljaj
Kako se grlite, tako se volite.
 Ovakav zagrljaj je odraz stabilne veze u kojoj partneri imaju povjerenja jedno u drugo i brinu jedno o drugome.

On odaje snagu, ali i nježnost; brižnost, ali i senzualnost. Vi jedno u drugome imate pouzdanog prijatelja, ali i uzbudljivog ljubavnika. Dajete sve od sebe da jedno drugo učinite srećnim.

Ukoliko vam partner na ovaj način “čuva leđa”, znajte da u njemu uvijek imate podršku i oslonac. On je vaš zaštitnik i “vitez na belom konju”.

2. Romantičan zagrljaj
Kako se grlite, tako se volite

Grlite se kao da od nekud uvek svira neki sentiš, kao da plešete na mjesečini daleko od svih. Takav zagrljaj odaje da ste zaljubljeni “do ušiju” i ludi jedno za drugim.

Ljubav vas vraća u mladost i školske dane. Ne možete da dišete jedno bez drugog. Živite za one trenutke koje ćete provesti zajedno i kao “na iglama” iščekujete svaki sljedeći susret.

Ukoliko ste već dugo zajedno, a još uvijek se ovako grlite, znajte da ste uspjeli da sačuvate romantiku i da su još mnoge zajedničke godine pred vama.

 

3. Zagrljaj sa strane
Kako se grlite, tako se volite

Ovakav zagrljaj govori da ste vas dvoje pravi mali tim. Vi ste ljubavnici i partneri. Imate slične poglede na svet i mnoga zajednička interesovanja. Drugi ljudi vam ni upola nisu toliko interesantni, koliko ste vas dvoje u stanju da zabavljate jedno drugo.

 Između vas vlada duboko prijateljstvo i ona smirena ljubavna vatra koja dugo gori. Vi se zajedno smijete i zajedno plačete.

Kod vas se ne radi toliko o strasti, koliko o susretu srodnih duša. Vi kao da umijete jedno drugom da čitate misli i dovršavate jedno drugom rečenice.

 

4. Čvrst zagrljaj
Kako se grlite, tako se volite

Zagrljaj koji drobi tijelo i oduzima dah odražava upravo to: Vi jedno drugome oduzimate dah. Strast lomi vaša tijela. Želite da jedno drugome budete bliže, da se potpuno spojite.

Vi istinski i doslovno jedno bez drugog ne možete. Ne želite ni minut da provedete razdvojeni. Vaše postojanje kao da nema smisla bez onog drugog. Plašite se razdvajanja.

Našli ste svoju drugu polovinu bez koje ste bili nekompletni i sada želite da postanete jedno tijelo, jedno biće.


5. Zagrljaj – most
Kako se grlite, tako se volite!

Ukoliko se grlite samo gornjim dijelovima tijela, dok vam donji dijelovi tijela ostaju razdvojeni, vi ne gubite glavu jedno za drugim i zbog nečega zadržavate određenu dozu distance.

 Možda nemate dovoljno poverenja jedno u drugo ili se plašite dublje povezanosti. Možda se previše razlikujete ili jedno u drugom nalazite suviše odbojnih sitnica.

Ukoliko je vaš zagrljaj ovakav, najbolje je da iskreno razmislite i porazgovarate o budućnosti vaše veze… Ponekad je razlog koji udaljava ljude neka lako rješiva sitnica, a ponekad se ipak radi o nepremostivim razlikama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia