ISPOVIJEST

"Razvela sam se od muža nakon 20 godina braka "

"Razvela sam se od muža nakon 20 godina braka zbog duplo mlađeg muškarca sa kojim sam osjetila nešto posebno. 

Obećavao mi je brda i doline samo da se razvedem i da se udam za njega. Prilokom razvoda odrekla sam se svega samo da što prije dobijem papir da sam razvedena, sa sam slobodna žena. Sigurno kada se sve sabere odrekla sam se blizu 200.000 eura koliko bi dobila da sam bivšeg muža razvlačila po sudu.
 
Međutim, kada sam to mome ljubavniku saopštila, kada sam mu rekla da sam se zbog njega odrekla tog novca on mi je rekao da sam luda, uzeo svoju jaknu koja je bila na stolici do njega i bez pozdrava otišao. 

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-in-front-of-window-sla7mp3ie-thumbnail-full14

Mislila sam prolazna faza, jer 200.000 eura nije malo, ali nakon par dana nez da mi se javio, odnosno bez da je odgovorio na moje pozive shvatila sam da je mnogo ozbiljnije. Prije par dana sam ga srela u gradu, mislim jurila sam po gradu u nadi da ću ga sresti, i kada sam ga upitala u čemu je problem, on mi je rekao između ostalo, CITIRAM: 

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>>

1 2

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia