NADA MACURA RASKINULA S DEČKOM, ČEKAJTE DA ČUJETE O KOME SE RADI: Evo šta se desilo, SVE ISPRIČALA

10.08.2020 - 23:07 | Zanimljivosti >> Kiosk

Čuvena doktorka koja se oprobala i u ulozi voditeljke kaže da joj partner nije pružao dovoljno pažnje, pa su odlučili da svako krene svojim putem.

Srpski kardiolog i bivša potparolka Hitne pomoći Nada Macura otkriva svoj emotivni status, mišljenje o virusu korona, ali i o temi koja potresa region - elitnoj prostituciji.

- Odskora sam odljubljena. Možda partner nije obraćao dovoljno pažnje na mene, kao ni ja na njega. Završilo se tako kako se završilo. Dali smo jedno drugom šansu, ali nije uspjelo.

Da li ste dobijali nekada nepristojne ponude i kako ste na njih reagovali?

- Mene je preokupirala karijera i to čime se bavim, tako da takvih situacija nije bilo. Bilo bi neprimjereno od mene da živim dva života, na meni bi se vrlo lako videlo da se bavim nekim drugim, eventualno skrivenim, životom.

macura

Stalno se priča kako se manekenke i pjevačice bave elitnom prostitucijom. Da li među doktorima ima takvih slučajeva?

- Možda sam ja na neki način kroz psihijatriju i psihologiju povezana sa elitnom prostitucijom. Koliko znam, u mojoj branši se niko ne bavi tim poslom.

Gdje planirate da idete na odmor ovoga ljeta?

- Samo Srbija, to je bio moj imperativ i ranije. Rijetko kada sam putovala na odmore negdje daleko, a i nisam imala želju da idem na takve destinacije. Zlatibor i Kopaonik su moja odrednica, možda ovog puta odem do Stare planine ili Tare.

Novi.ba/Espreso,rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia