JEZIVI SNIMAK, PREPLAŠENU DJEVOJČICU VJETAR ODNIO NA PUČINU: Svi se pitaju GDJE SU BILI RODITELJI, a sada je stigao odgovor!

25.08.2020 - 19:22 | Zanimljivosti >> Šokantno!
 

Šokantni snimak trogodišnje djevojčice koja je na svom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

Turisti  na jednom trajekti ostali su zapanjeni pred prizorom koji su videli. Naime prava drrama i borba za život djevojčice odvijala se blizu grada Patra.

Srećom zahvačjujući prisebnosti kapetana sve se srećno završilo, ali svi su se pitali gdje su roditelji ovog djeteta i kako su dozvolili da se ono nađe na pučini kilometrima udaljeno do plaže. Djevojčica se držala za vrat svog jednoroga i prava je sreća da nije pala u more. Očigledno nije ni bila svjesna da je u opasnosti, jer dijete nije čak ni plakalo kada je posada izvukla na sigurno i potom je vratili roditeljima. 

Naravno društvene mreže su se usijale negativnim komentarima i osudama neodgovornih roditelja. A glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: “Gdje su joj bili mama i tata?”.

Grčki mediji su objavili da se otac se u moru igrao sa djevojčicom koja je bila na dušeku. U jednom trenutku, kako je ispričao očevidac, vjetar je promijenio pravac i djevojčicu koja se iskobeljala iz očevih ruku krenuo da nosi ka pučini. Osim oca, još nekoliko ljudi sa plaže je krenulo da pliva ka djevojčici, strahujući da će se prevrnuti i potonuti.

Međutim, vjetar je bio toliko jak da niko nije uspio da dođe do nje! Roditelji su obavijestili o ovome spasioce i druge nadležne koji su poslali dva ferija u spasilačku misiju. Otac je potom odveo kćerku kod psihologa strahujući da je doživjela šok , međutim ljekari su savjetovali roditelje da je vrati na more!

Ubrzo ona se ponovo igrala sa drugarima na plaži očigledno nesvjesna opasnosti u kojoj je bila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA