ZBOG DEBLJINE 12 GODINA NIJE USTALA IZ KREVETA, A ONDA JE SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Smršala DRASTIČNO, isisala svo salo I OSTAVILA MUŽA! (FOTO)

Lupe Samano (40) imala je 270 kilograma i 12 godina nije stala na sopstvene noge. Tih 12 godina provela je u krevetu u kome je jela, tuširala se i vršila nuždu. Imala je toliko sala oko vrata da nije mogla da normalno diše.

Kada je napunila 28 godina, brojka na vagi pokazivala je zastrašujućih 220 kilograma. A počela je da se goji sa svega pet godina, kada su je roditelji napustili. Sa 28 godina otkazao joj je bubreg i tada je sve krenulo nizbrdo.

Zbog ogromne težine boluje i od dijabetesa, i kada su se sve zdravstvene smetnje nagomilale, bubreg je bio samo kap koja je prelila čašu. Završila je u dijabetesnoj komi.

Zbog sala koje joj je okruživalo bradu, ljekari su morali da urade operaciju odstranjanja viška masti kako bi mogli da izvedu traheostomiju. Od te operacije bubrega više nije stala na svoje noge zbog težine.

g9uk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtudrn01eqv8vztu5ngeznzlizjvjmjlkn2fjzgexnmzlzjlizmm0nmiuanblz5gtas0cngcbaae

Lupe ima supruga, Gilberta, koga je upoznala na internetu prije osam godina. Ali i za vrijeme njihovog upoznavanja i cijele veze, ona je u krevetu. Zbog sebe, a i njega, htjela je da da sve od sebe da smrša.

95wk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjnn01eqv8vztu1ngq1mda2zjy4zwe3mtc5zgzlmtriyjhlzdcwmjiuanblz5gtas0cngcbaae

Iz Kalifornije se preselila u Teksas kako bi bila bliže doktoru Junanu Novzaradanu, koji se specijalizovao za ovakve slučajeve. Tada je imala 270 kilograma, i plan je bio da bude na dijeti na kojoj unosi 1.000 kalorija dnevno, i izgubila je 31 kilogram već prvog meseca. Tada je poslata kući sa daljim planom mršavljenja, ali se vratila nezdravoj hrani, i u bolnicu se vratila sa dodatih 37 kilograma. Ponovo se vratila kod dr Junana, kod koga se tom prilikom zaglavila na WC šolji, pa je morala da interveniše vatrogasna brigada.

6rnk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpbn01eqv8vngfizgm4ndnknjbmmdhhodk2mmqwyjiwngzlmzljyweuanblz5gtas0cngcbaae

Ponovo je u bolnici krenula sa dijetom, ovog puta strožom, sa svega 800 kalorija dnevno. Za dva mjeseca izgubila je fantastičnih 58 kilograma i puštena kući sa daljim režimom. A kod kuće je čekao suprug koji je dane provodio flertujući sa ženama na internetu. Tada je ponovo digla ruke od svega. A opet, nekako je smršala dovoljno da joj napokon bude odobreno hirurško smanjenje želuca. Dok je bila na toj operaciji, Gilbert se bacio u promet.

- Bio sam se*sualno frustriran, i desilo se - rekao je pred kamerama.

Poslije operacije je Lupe puštena kući, ali je pala u depresiju. Odbijala je da pokuša da ustane, pa je zbog ležanja dobila žive rane po telu, zbog kojih je ponovo morala na operaciju.

Nekako su prebrodili krizu, Lupe je i dalje mršavila, i otišla je na operaciju zatezanja kože, a njen muž je i dalje zavodio druge žene.

Ostavila ga je i preselila se kod rođake. Dvije godine borbe sa kilogramima rezultovalo je time da je spala na 99 kilograma. I dalje radi na skidanju viška, ali je neuporedivo zdravija i, kako kaže, mnogo srećnija, naročito od trenutka kada je ispratila Gilberta iz svog života.

KAKO ONA IZGLEDA DANAS POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>> 

1 2

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia