SRBIJA

DRAGAN STOJKOVIĆ UBIO MAJKU PA SEBE: Tragedija zavila cijeli grad u crno, EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE POČINIO ZLOČIN

15.09.2020 - 19:33 | Vijesti >> Region

Dragan je malo prije ubistva i samoubistva bio kod snaje Nataše na kafi. Rekao joj je: "Idem, moram da popričam sa mamom, ti i djeca budite tu i ne silazite."

Kako mi je Nataša rekla, otišao je, a ubrzo se začuo pucanj. Njen maloljetni sin je sišao sprat niže i vidio nepomičnu baku na krevetu.

Ovo je juče za Kurir ispričala rođaka Dragana Stojkovića (46), koji je u ponedeljak hicem iz pištolja ubio majku Stanku (70), a potom izvršio samoubistvo u beogradskom naselju Kotež.

Pošto je u kući ubio majku, Dragan je otišao u obližnju uličicu i u šipražju pucao sebi u glavu. Kako kaže rođaka, na dan ubistva ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi tragedija. 

- Draganova snaja sa petoro djece živi na spratu iznad Dragana i njegove majke. Rekla je da, kad je Dragan od nje sišao u svoj stan, nije čula buku ni raspravu - kaže rođaka i dodaje:

- On je bio jako vezan za Stanku, koja je bila teški psihički bolesnik, tako da je porodica mnogo brinula o njoj, naročito Dragan. Odbijala je da uzima terapiju, pravila je haos po kući. Vjerujemo da sin više nije mogao da gleda kako se muči ona, ali ni svi oko nje.

Rođaci kažu da su Stojkovići bili dobra i skladna porodica. Draganu je prije osam godina umro otac, a majka je već tada bila bolesna. Nakon očeve smrti Dragan je vodio računa o njoj.

2324703-whatsapp-image-20200914-at-17-27-46-ff

foto: Nemanja Nikolić

Niko ne zna odakle mu oružje

Kako saznajemo, Dragan nije imao dozvolu za pištolj i provjerava se gde ga je nabavio. - Članovi porodice nisu znali da je Dragan posjedovao pištolj, niti je on o tome pričao. Oni uskoro očekuju dolazak njegovog brata kako bi sahranili Stanku i Dragana - kaže rođak.

- Nije se ženio, a brat je već osnovao svoju porodicu on je otac petoro maloljetne djece. Problem je bio što za Stanku niko u kući, sem njenog pokojnog muža, nije bio autoritet. U posljednje vrijeme je pravila nesnosnu buku, nije spavala noću - kažu rođaci.

Za Dragana svi imaju samo riječi hvale. Odlično se slagao sa suprugom svog brata, koji je pre osam meseci otišao da radi u inostranstvo kako bi mogao da izdržava porodicu.

- Dragan je djecu obožavao, voleo je da čita parapsihološke knjige. Možda više nije mogao da izdrži ovako preveliki pritisak i da je jednostavno htio da okonča muke svojoj majci, ali i svima oko nje. Najteže je snaji trenutno, ona još ne može da se oporavi od šoka i užasnog prizora koji je zatekla - dodao je rođak.

(Kurir.rs /J. Rafailović - A. Panić/foto: Nemanja Nikolić)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia