OVO JE NAJČEŠĆI RAZLOG RAZVODA, NIJE PREVARA: Ako vam se ovo dešava, PRIJETI VAM KRAJ

15.09.2020 - 23:08 | Zanimljivosti >> Kiosk

Razlozi za razvod su različiti, ali jedan se izdvaja kao najčešći...

U savremeno doba razvoda je sve više, a razlozi su različiti – preljube, loši porodični odnosi, nedostatak sek*a ili nezadovoljstvo sek*ualnim životom, a vjerovatno i želja da živimo isključivo po svojim pravilima, bez imalo prilagođavanja ikome.

Jasno je da u svakoj vezi povremeno dolazi do svađe, ali ako pitate stručnjake, reći će vam da je to sasvim zdravo jer ne nemoguće da uvijek i oko svega budete saglasni.

I dok svađe same po sebi ne moraju da budu razlog za razvod, čini se da povod svađe, koji se sve češće ponavlja među parovima, jeste razlog da svako ode na svoju stranu.

Naime, istraživanje sprovedeno na Kanzas Stejt univerzitetu u kojem je učestvovalo više od 4.500 parova, pokazalo je da su svađe na temu novca najčešći razlog za razvod!

"Kako, kada i koliko trošite, štedite ili zarađujete novac je jedna od onih stvari koja lako može da dovede do napetosti u braku. Neslaganja u vezi sa finansijama mogu da predstavljaju veliki problem, posebno u doba pandemije korone, kada su u većini zemalja prihodi smanjeni i kada je veliki broj bračnih parova prinuđen da se osloni samo na jedan izvor prihoda, platu bračnog partnera", kažu autori studije.

Oni ističu da parovi najčešće ne mogu da se usaglase oko toga na šta će da troše novac, te da prerasta u stalne svađe i na kraju dovodi do razvod

Izvor:Mondo.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia