VELIKO SLAVLJE, MILICA I PETAR PONOVO ZAJEDNO: Evo kad su se pomirili, MORAO JE NA OPERACIJU, A ONDA...

16.09.2020 - 13:25 | Show

Nije mogla da podnese da ga neko povrijedi!

Nakon što je prethodne nedjelje zadobio teške udarce na salašu u Jakovu, glumca Petra Strugara, među prvima je posjetila njegova bivša djevojka Milica Todorović. 

 - Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a bivša Strugarova djevojka pozvala ga je odmah. Razgovarali su dugo, a onda je Milica odlučila da ga posjeti. Oni su nakon raskida ostali u dobrim odnosima, zbog čega je i logično što ga je obišla. Rekla mu je da ja za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć.

milica-todorovic-petar-strugar-ata-images

Baš se zabrinula. Kada ga je vidjela, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive, jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega. Čuju se redovno, ona zove da ga pita kako je i traba li mu šta - kaže izvor blizak paru. 

Milica nije željela da komentariše ovu situaciju, a sada se dosta govori i o mogućnosti pomirenja.

Izvor: Srbija danas

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia