BRAĆA BLIZANCI SU OŽENILI SESTRE BLIZANKINJE: A onda su dobili djecu, NIKO NE MOŽE VJEROVATI DA IM DJECA OVAKO IZGLEDAJU!

 

Priča počinje u Ohaju 1998. godine, u baru su sjedile dvije sestre blizankinje, jednojajčane, a onda su im prišla – dva brata blizanca, jednojajčana.

Vrlo brzo su dva para blizanaca počeli da izlaze i za kratko vrijeme su stali pred oltar – jedan brat sa jednom, drugi sa drugom sestrom, na isti dan, u istim odijelima i vjenčanicama. Fotografija sa njihovog vjenčanja dospjela je u medije, a priča kao iz filma obišla je svijet.

d3ed6555cdabcc412c8fc5febd

Dva para su se potom uselila u kuće u komšiluku, odvojene samo ogradom, a živjeli su kao jedna neobična porodica. Onda su na svijet počela da dolaze i djeca.

Prvo su Dajen i Kreg postali roditelji i, vjerovali ili ne, dobili su blizance i to identične! Inače, prema statistici, identične blizance dobiju tri od 1.000 parova, a šansa da identični blizance i sami dobiju identične blizance je jedna u milion, što njihovu priču porodice Sander Netemajer čini još nevjerovatnijom!

Nedugo potom, i Mark i Darlin su postali roditelji dve blizankinje (ovaj put su dejca bila dvojajčane), a nekoliko godina kasnije su dobili i sina.

Fascinantna naučna činjenica u ovoj priča leži u činjenici da djeca, iako su od različitih roditelja, imaju takvu genetiku kao da su rođena braća i sestre, što je prouzrokovano činjenicom da im majke i očevi, kao identični blizanci, imaju istu selekciju gena.

NA SLJEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU --->>>

1 2

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA