TRAGEDIJA

EVO KO JE JUČER POGINUO: MUŽ I ŽENA SMRTNO STRADALI, objavljen identitet!

16.09.2020 - 19:05 | Vijesti >> Aktuelno

Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Ristić - Novaković (54) iz Voluje poginuli su juče ujutro, kada su krenuli kod lekara, ali je u ataru sela Voluja njihov "reno" sletio sa puta.

Šta je uzrok nesreće, ubrzo nakon što su krenuli ka Kučevu, nije poznato i u rasvejtljavanju svoh okolnosti trebalo bi da pomogne vještačenje automobila, ali i obdukcija tela poginulih, posebno vozača Paunoća,

Naime, u ovom momentu ne odbacuje mogućnost da je vozaču Paunoviću pozlilo i da je izgubio kontrolu nad volanom. Sletjeli su sa puta, a koliko je udarac bio silovit svedoči i to da je "reno" bio potpunoi uništen i da su pripadnici Sektora za vanredne situacije morali da izvlače tijela vozača i njegove saputnice.

Mještani Voluje kažu da ne pamte da je u nekoj nesreći u selu stradalo dvoje.

- Koliko smo čuli krenuli su kod ljekara, i to oboje. Nisu stigli, poginuli su na pet kilometara od kuće - navode mještani ovog kučevskog sela.

(Republika.rs)
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia