PJEVAČICA POSTALA SENZACIJA! Ćana na svadbu došla KAMIONOM, a sada je pjevačica otkrila kako je došlo do toga! (FOTO)

16.09.2020 - 19:27 | Show

Pjevačica Stanojka Mitrović Ćana na jednoj svadbi prije dvadesetak dana pojavila se u kamionu. Ovaj potez skrenuo je veliku pažnju javnosti, a Ćana je objasnila kako je došlo do svega.

To je bila želja domaćina. Imaju veliku firmu kamiona, a majka od mladoženje je izrazila želju, ako nije problem da im izađem u susret i na veselje dođem kamionom? Rekla sam da sve što može da pričini zadovoljstvo mladencima, nije nikakav problem - govori pjevačica.
Pišu mi brojni prijatelji, vidim da je pravi haos nastao sa tim snimkom. Nije mi prvi put da pravim ovakva iznenađenja, bilo je svega. Od toga da se ispred mladenaca pojavim u limunzini, do helikoptera, ali vidim da je kamion izazvao veliku pažnju -
dodaje Ćana.

canaaaa-830x0

Iskrena da budem, bilo mi je neobično kada su mi rekli da žele da se pojavim kamionom, jer iz tehničkih razloga to je veoma otežano. U prvom trenutku rekla sam da nema smisla pošto prave slavlje kod kuće. Tačnije, to je bilo na velikom parkingu njihove firme, gdje je su podigli šator, te dekorisali da sve izgleda veoma lijepo. Nekoliko dana prije toga su sklonili kamione. Zanimljivo je i to da je taj kamion sa kojim sam se pojavila stigao dva dana prije svadbe, te je bio potpuno nov - otkriva Ćana.

canaa-830x0

 

Trebala sam da počnem da pjeva 150 metara dalje od šatora, ne čujem matricu i muziku, te sam morala da zovem preko mobilnog klavijaturistu kako bi mi pustio pjesmu kada krene, a ja sam potom u kamionu počela da pjevam. Čim su me ugledali, vidjela sam da je to bio šok za mladence. Ispoštovala sam ljude, ništa tu nije vulgarno ili problematično. To je bila njihova želja i sasvim je normlano da to uradim, a da time nikoga ne ugrožavam. Svaki put što je u domenu moje moći uradiću za domaćina - priča ona,prneosi Blic.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia