ZORAN MARJANOVIĆ SE NIJE POJAVIO NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE, SADA SE OGLASIO I OTKRIO RAZLOG: Cijela Srbija na nogama

27.09.2020 - 21:54 | Vijesti >> Aktuelno
 

Zoran Marjanović nije se pojavio u četvrtak u Višem sudu na ročištu za ubistvo Jelene Marjanović, koje se desilo 2. aprila 2016. godine, jer je bolestan i otkrio je da ima tešku upalu uha, ali i vrtoglavice i mučnine. 

Najavio je i da jedva čeka 13. novembar, kada je sledeće ročište, kako bi se konačno saslušao sudski vještak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević.

zoranmarjanovic

- U nedelju sam odjednom osjetio nesnosni bol u uhu, zatim vrtoglavicu, mučninu i nemogućnost održavanja pravca kretanja. Odmah sam se javio otorinolaringologu i otišao u jednu privatnu kliniku - objasnio je Marjanović.

On kaže da mu je doktor poručio strogo mirovanje kod kuće i obavezno uzimanje terapije.

- Riječ je o teškoj upali uha i srednjeg uha, koje je zapravo centar za ravnotežu, tako da prilikom ustajanja dolazi do dezorijentacije u prostoru, vrtoglavice i mučnine. Uzimam propisanu terapiju i u fazi sam mirovanja, tako da ću se ubrzo oporaviti, nadam se - rekao je suprug ubijene pjevačice.

Na pretresu u četvrtak nije se pojavila ni članica sudskog vijeća Olivera Đurić, takođe iz zdravstvenih razloga, ali je došao sudski vještak Dragomir Vasiljević, koji je obavio vještačenje mobilnih telefona okrivljenog Marjanovića i njegovih članova porodice jer su navodno bili isključeni baš u vrijeme zločina.

- Jedva čekam da se održi sljedeće ročište da saslušamo gospodina vremensko-prostornog vještaka, zapravo da čujemo njegove odgovore na vrlo konkretna ključna pitanja moje odbrane. Gospodin vremensko-prostorni vještak tužilaštva za telekomunikacije na prošlom ročištu zatražio je od moje odbrane da mu se dostave pitanja koja će mu biti postavljena na predstojećem ročištu da može da se pripremi. Vidite, možda bi bilo dobro da se olakša čovjeku da postavlja sam sebi pitanja i daje odgovore - prokomentarisao je Marjanović.

Novi.ba/SD
 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA