ORILO SE, EVO KOLIKO SU CECA I LUKAS ZARADILI PARA NA ROMSKOJ SVADBI: Kad čujete cifru ZAVRTJET ĆE VAM SE U GLAVI! JE LI MOGUĆE?

30.09.2020 - 08:03 | Show
 

Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas uzeli su 160.000 eura na romskoj svadbi u Rimu!

Oni su bili specijalni gosti na veselju koje je koštalo više od milion eura!

Osim njih, goste su zabavljali i Adil Maskutović, Dragan Kojić Keba, Enes Begović, Jana Todorović i Ivan Kurtić.

- Mladenci su iz veoma bogatih porodica, bukvalno imaju milione. Mi smo se raspitivali čime se bave ali niko nije htio da kaže. - ispričao je jedan od pjevača koji je želio da ostane anoniman.

767961-5ec29a67038843dca5aa5c460a0a0a64cecaa12690x480-ls

- Dočekali su nas kao bogove. Rekli su svim pjevačima da u Rim mogu da povedu koga žele. Sa Cecom su krenuli kćerka Anastasija i frizer Stevan Radivojević, ali i cijeli bend.

 I Aca Lukas je insistirao da nastupi sa svojim bendom. Isplatili su im po 80.000 eura za sat vremena pejvanja. Svim pjevačima su zakupili sobe u hotelu gdje noćenje košta 900 eura. Domaćini stvarno nisu žalili para. - objašnjva izvor.

Gosti su sve pjevače obasipali parama, a Cecu posebno. Dobijala je novčanice od 500 eura, pa se procjenjuje da je samo kroz bakšiš sakupljeno više stotina hiljada eura.

630125-aca-lukas-ls

Medjutim, Ceca kaže kako ona nije uzela ni evro od tog novca.

- Bila sam specijalni gost na tom slavlju a moj nastup je trajao sat vremena. Nisam uzela bakšiš jer on odlazi u ruke mladenaca, ali je velika uvreda ako ga odbijete jer je po njihovim običajima čast da taj novac uzmete u ruke. Tako da niko od mojih kolega uključujući i mene, nije uzeo bakšiš za sebe.- kaže Ceca za domaće medije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA