IZABERITE JEDNO DRVO I SAZNAJTE DA LI ĆETE SE OBOGATITI: Test je tačan 100%, EVO KAD PARE STIŽU

17.10.2020 - 17:56 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Hajde da se poigramo sa psihološkim testovima koji dobro pogađaju na čemu vam je fokus.

Koje drvo ste izabrali?

Sve što treba da uradite jeste da izaberete jedno od ova dva drveta, i to će vam pokazati čeka li vas u budućnosti novac i kada tačno.

drvo

DRVO S NOVCEM:

U ne tako dalekoj budućnosti obradovaće vas dobre vijesti vezane za vaše finansije. Ova novost uticaće i na druga polja u vašem životu i doneće pozitivne promjene, ali oprez! Drugi ljudi će postati veoma zavidni, pa je preporuka da ne govorite nikome o dobroj novčanoj situaciji. Možda ćete nailaziti i na različite probleme, ali srećom – nećete biti sami, imaćete podršku bliskih ljudi. Zanimljivo je i da ćete shvatiti da u novcu ne leži sreća, pa će vam neki drugi segmenti postati važniji.

DRVO SA VOĆEM:

Imat ćete mnogo, ali ne novca, nego sreće. Pomirite se sa tim da će vam finansije još neko vreme biti kao sada, ali zato vam stiže obilje sreće. Vi imate mudrost, loše stvari u životu ojačale su vas i znate kako da se nosite sa nevoljama. Na planu ljubavi čeka vas velika radost i ogromne, duboke emocije. Ako ste imali problema sa partnerom – oni će nestati, ako ste bili bolesni – ozdravitćete! U vašoj porodice slaviće se puno u narednom periodu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA