POČEO ŽIVOT NA VAGI, NAJTEŽI KANDIDAT IMA PREKO 200 KG: Morate vidjeti kako izgleda, NEMOGUĆE (FOTO)

18.10.2020 - 10:01 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Na RTL-u je u subotu navečer počela peta sezona ‘Života na vagi’, a  gledateljima se predstavilo 16 kandidata koji će naredno razdoblje provesti u kući smještenoj u Staroj Kapeli te će uz pomoć trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića, kao i nutricionistice Martine Linarić pokušati promijeniti svoj život

Prva je na vagu stala Splićanka Maja Milan, koja kaže da joj je glavna prehrana bila iz pekara i fast food. Najviše se udebljala u vremenu kad je radila kao dostavljačica hrane jer je prečesto jela, a priznaje i da je znala „krasti“ hranu koju dostavlja. Vaga joj je pokazala 138,6 kg, što ju je iznenadilo jer kaže da je to četiri kilograma više nego kad se vagala mjesec dana prije. Njezin cilj je doći do 85 kg.

maja-milan

Marica Korolija je trenerica djeci i kaže da je često trpjela uvredljive komentare, često i od kolegice iz drugog tima, koja joj je znala dovikivati da je debela krava. Htjela bi djeci koju trenira biti uzor i u ponašanju, ali i izgledom. Trenerskim poslom počela se baviti prije 11 godina, nakon što je prestala igrati nogomet jer je zaradila sportsku ozljedu. Od tog je trenutka i počelo njezino debljanje.  Njezina početna težina, ona s kojom je ušla u show je 134,1 kg.

marica-korolija

Splićanka Zdravka Kapetanović kaže za sebe da je strastvena navijačica Hajduka i redovita je posjetiteljica sjeverne tribine na Poljudu. Kaže da je sputana i zarobljena u svom tijelu, ali za to krivi samo sebe. Radi u Centru za autizam, a ima i igraonicu za djecu. U „Život na vagi“ je došla sa 123 kilograma.

zdravka-kapetanovic

Petra Čorbić dolazi iz Karlovca, a njezina najveća zanimacija su psi i igranje igrica. Voli otići u drugi svijet jer tako može biti ono što zapravo nije i u tom svijetu nikoga nije briga kako izgleda. Ne voli se družiti s ljudima jer smatra da je ocjenjuju prema izgledu i da se s njom svi druže iz sažaljenja. Na prvom vaganju u „Životu na vagi“ Petra je imala 144,3 kg.

petra-corbic

„Ne volim sebe, ne volim svoje tijelo i gadi mi se kad me netko dira po tijelu. Ne znam tko je izmislio da se treba grliti“, kaže Petra.

Danijel Mihaljčić bavi se dizajnom interijera, za sebe kaže da je estet, a velika želja mu je putovati svijetom i vratiti se na Akademiju likovnih umjetnosti. Bavio se sportom dugo vremena, a prije dvije godine osvijestio je da se počeo jako debljati. Motivacija za prijavu bili su mu rezultati bivših kandidata. Na prvo vaganje došao je sa 192,2 kg.

danijel-mihaljcic

Vijoleta Taleski svoj je ugostiteljski objekt zatvorila kako bi mogla sudjelovati u „Životu na vagi“. Najviše je deprimira što ne može trčati za svojim unukom. Vijoleta je prije više od 20 godina bila miss Velike Gorice i tad je, kao i sad, uživala veliku pažnju muškaraca. Za sebe kaže da je koketna, ali da uvijek pobjegne kad joj se netko previše približi.  Vijoleta je na vaganju imala 120,9 kg.

vijoleta-taleski

Najmlađa kandidatkinja u showu je Matea Cakić, studentica japanskog i korejskog jezika. „Nakon što mi je majka počinila suicid, otišla sam u London i Dublin jer nisam htjela biti nikome na teret“ kazala je Matea i šokirala druge kandidate, ali i voditeljicu Marijanu Batinić. Kaže da se s tim teško nosila te je svu tugu liječila hranom i u tom se razdoblju udebljala više od 30 kilograma. Matea je na vaganju imala 141,3 kg.

matea-cakic

Ana Solarević je zbog svog supruga iz Splita preselila u Retkovce, mjesto u Slavoniji. Bojala se stati na vagu jer nitko, pa čak ni njezin suprug, ne zna koliko ona zapravo ima kilograma. A vaga je pokazala čak 170,2 kg.

ana-solarevic

Olivera Franjić dolazi iz Knina, učiteljica je razredne nastave, a diplomirala je na temi o tjelesnoj kulturi i zdravoj prehrani, što smatra pravom ironijom. Njezina kći prošle je godine izgubila 24 kilograma i zapravo joj je dobar primjer da se sve može kad se hoće. Oliveri je vaga pokazala 157,1 kg.

olivera-franjic

Danijel Tomin kaže za sebe da je „lini Dalmatinac“ koji ne pomaže nimalo svojoj supruzi i da je zapravo cijelo vrijeme u stanju „fjake“. Na prvom vaganju Danijel je imao 191,1 kg.

danijel-tomin

Ljubinka Pejković, majka dviju kćeri, dolazi iz Makarske. Počela se debljati kad je 2007. godine završila na dva mjeseca u bolnici te je u tom vremenu nakupila čak 15 kg. Ljubinki je vaga pokazala 113,8 kg.

Boris Bonić dolazi iz Dubrovnika, a počeo se debljati u ratu, kad je 1993. izgubio nekoliko kolega. Nedavno mu je preminuo otac, a njegova želja je bila da smršavi i da se ne razboli pa mu želi tu želju ostvariti.  Njegova početna težina u „Životu na vagi“ je 172,7 kg.

Ante Miletić dolazi iz Splita i u mladosti se bavio sportom, a pravi stres je doživio kad je na svadbi njegova majka doživjela moždani udar i nakon deset dana umrla. On je tada imao svega 12 godina. Ante je ujedno i najteži kandidat ove sezone sa svojih 200,7 kg.

Iz Županje dolazi Dominik Kračun, koji radi kao dostavljač, a ima i svoj OPG. Kaže da su mu kilogrami otežali druženje s prijateljima iz djetinjstva, a nailazio je i na brojne zlobne komentare, poput onog da je svinja debela. Dominik ima 162,6 kg,piše Net.hr.

Matej Petrović ima 26 godina, a bavio se rukometom sve dok nije otišao u Njemačku, gdje je mislio posvetiti se više rukometu, ali je zapravo postajao sve neaktivniji. Kilogrami su se počeli nakupljati pa je tako u četiri godine skupio više od 60 kilograma. Njemu je vaga pokazala 152 kg, a cilj mu je pasti ispod 100 kg.

Matea Ilinčić posljednja je kandidatkinja koja je išla na vagu, a ona je pokazala 103,1 kg. Matea je kroz suze priznala da je do drugog razreda srednje škole bila mršava djevojka, ali je onda završila u psihijatrijskog bolnici te se udebljala od lijekova.

Na kraju su se kandidati upoznali i s činjenicom da su ukupno teški 2417,7 kg, a pred njima je prva noć u predivnoj slavonskoj kući i upoznavanje s trenerima, ali i novom voditeljicom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA