PORODICA IZ BiH PRETUKLA KĆERKU ZBOG VEZE SA SRBINOM: Evo kakvu su kaznu dobili!

24.10.2020 - 10:34 | Vijesti >> Aktuelno
 

Roditelji, stric i strina mlade djevojke poreklom iz BiH, koju su ošišali naćelavo jer se viđala s mladim Srbinom, osuđeni su juče u Francuskoj na godinu dana zatvora uslovno.

Sud u Bezansonu, na istoku zemlje, odredio je i petogodišnju zabranu ulaska na francusku teritoriju roditeljima 17-godišnjakinje, prenosi Srpskainfo.

Devojka i članovi porodice njenog momka na sudu su rekli da je bila odvedena u sobu gde su je četiri odrasle osobe tukle, a stric ošišao.

Roditelji, stric i strina priznali su “tek jedan ili dva šamara” i rekli da ju je ošišao otac kako bi je kaznio nakon što je četiri dana bila u biijegu s tri godine starijim muškarcem.

– Roditelji su me tukli rukama i nogama – izjavila je devojka i objasnila da su se “protivili braku i njihovoj vezi zbog religije”.

Članovi njene porodice poriču tu verziju, a stric je izjavio da “kada mlada devojka napravi veliku glupost, obrije joj se glava – to joj je kazna”.

Četvoro optuženih tvrdi da nisu pretukli djevojku, a otac kaže da ju je “samo obrijao, a majka dva puta ošamarila”.

To je sudijama bilo neuverljivo objašnjenje za nalaz lekarskog pregleda – slomljena rebra i brojne hematome, zbog čega je djevojka provela dvije sedmice u bolnici, javlja Hina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA