"Bez pitanja je bratovljeva supruga uzela moj auto, doživjela nesreću i slupala auto."

31.10.2020 - 19:16 | Vijesti >> Aktuelno
 

Bez pitanja je bratovljeva supruga uzela moj auto, doživjela nesreću i slupala auto.

Sva sreća prošla je sa lakim posljedicama ali je šteta na autu ogromna, od tada je prošlo više od tri mjeseca i svi se prave mutavi niko da plati štetu od preko 1000e. Brat i njegova supruga su na pomen toga uvijek zahvaljivali Bogu što je živa i zdrava, zahvaljujem i ja, čekao sam mjesec dana da se skroz oporavi i počeo sa pitanjima, već 2 nedjelje me izbegavaju, danas sam im najavio tužbu i ...

screenshot-8

Danas sam im najavio tužbu i evo svi su ljuti na mene, kako oni tako i roditelji, razumem ja sve ali ja sam taj auto pošteno stekao, ona je bez pitanja uzela iz mog dijela kuće ključeve i slupala moj auto, ja platio štetu jer mi je preko potreban auto zbog posla, upozorio sam ih, ako ne sud će morati da riješi sporni odnos.

Inače nismo nikad do sada dijelili automobile ili tako što, a u odlazak na kafu sa drugaricama je mogla otići svojim starim automobilom. Najgore od svega je što pokušavaju mene da navedu da se jadno osjećam jer samo gledam novac.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA