PLATA IDE, A JA LEŽIM Evo kako da zaradite 1000 eura spavajući!?

22.11.2020 - 08:17 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Britanska firma traži 5 kandidata čiji će jedini posao biti da spavaju

Zamislite da postoji posao koji se sastoji od toga da samo… spavate. Eh, kada bi to moglo i u stvarnosti.

Vjerovali ili ne, za 5 srećnika ovo će zaista postati stvarnost.

gettyimages-183784710-57e29a445f9b5865162556b0

Britanska firma "Silentnight" koja proizvodi krevete i dušeke raspisala je konkurs kojim traži 5 kandidata čiji će jedini posao biti da spavaju.

Za to će biti plaćeni 330 eura, a dobiće na poklon posteljinu i jastuke u vrijednosti od 660 eura. Takođe, obećana im je godišnja pretplata na "Netflix".

"Tražimo novu pidžama vojsku koja će nam pružiti pravi uvid o našim proizvodima. Spavači će biti svih uzrasta i oblika, i poklon paketi će biti prilagođeni svakome od njih u zavisnosti da li spavaju na leđima ili boku, ili više vole san u hladnoj ili toploj prostoriji", kaže Ket Kolins, portparol preduzeća "Silvernight".

Na kraju, biće izabrano 5 osoba, a kako kaže Kolinsova, njihov posao će obuhvatati i rana ustajanja, radne noći i neke tajne zadatke.

"Tražimo ljude koji ozbiljno shvataju spavanje. Ako ne možete da odolite popodnevnoj dremki ili odbrojavate sate do odlaska u postelju, ovo je vaša šansa", zaključila je Ket Kolins.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA