NADEŽDA SE IZOPERISALA, UGRADILA NOVE SILIKONE: Sve iskeširala Tominim parama, evo kako sad izgleda (FOTO)

23.11.2020 - 19:10 | Show
 

Nadežda Biljić je riješila da se "sredi od glave do pete" i to od 10.000 eura koje joj je bivši emotivni partner Toma Panić ostavio ne bi li imala za sebe i dijete, što je samo dio honorara koji je dobio unapred za učešće u "Zadruzi 4".

- Ima da se sredim od glave do pete o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara u "Zadruzi" i muva se s kim stigne, mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna - izjavila je pjevačica za "Informer".

Tim povodom se oglasila razjarena Panićeva majka Jasna, koja nije mogla sebi da dođe od šoka.

68a3dd80e3d0cde7f9efe5087e62395c

Foto:Printscreen Instagram

- Moj sin joj je ostavio 10.000 eura za sve što je potrebno oko djeteta, a ne za njene silikone! Čujem da je kupila i mobilni telefon od Tominih para. Strašno! Nadežda nema svoje prihode, pa troši ono što joj je moj sin ostavio. Misli samo na sebe, nije je briga za dete - izjavila je ona za spomenuti dnevni list.

- Zgrozila sam se kada je rekla da sam ja zaljubljena u svog sina! To je strašna uvreda i nikad joj neću preći preko toga. Prekinula sam svaki kontakt sa Nadeždom i sa svojim unukom jer me je ona blokirala na telefonu. Nisam dužna da trpim takvo ponašanje, neka joj majka toleriše takve stvari. Kod mene je završila!

a3ck9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrrn01eqv8vn2flodu1yta3njq2yzaymzi0ztm2nzcwndllnmm1y2iuanbnkzmczqooaieaaq

Foto:Printscreen

- Rekla sam joj da treba da liječi živce i da joj je mesto u bolnici, pa se naljutila na mene. Kada su se ona i Toma svađali, skoro uvijek sam bila na njenoj strani - dodala je Jasna.

Novi.ba/Pulsonline

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA