"Usred pandemije u oktobru, moj sin je U SOBU DOVEO DJEVOJKU DA PRENOĆI i danas ŽIVIMO U PAKLU": Dok je on na poslu, ona RADI OVO

25.11.2020 - 22:34 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Na najposjećenijem forumu za mame, Mumsnet, mnogo pažnje izazvao je slučaj jedne anonimne majke koja je u toku pandemije i karantina neočekivano dobila još jednog člana porodice - neželjenog.

Njeno pitanje je da li je nerazumna, a svi je pitaju - kako je uopšte dozvolila sebi situaciju u kojoj se našla, a koju prenosimo.

- U suštini, desilo se sljedeće: moj sin (19) već dugo poznaje tu djevojku, praktično još iz škole. Jedne večeri, sredinom oktobra, došla je da prenoći i od tad nam nije izašla iz kuće. Praktično se doselila kod nas i sada ona i sin spavaju u njegovoj sobi. Ona ne radi, dok moj sin ima posao sa skraćenim radnim vremenom. Dok je on na poslu, ona sjedi u mraku u njegovoj sobi. Ja perem njihov veš, kuham za sve nas, i to posebno za nju budući da je ona vegetarijanka. Ne mogu da se načudim kako se sve ovo dogodilo.

Već sam je pitala da makar malo doprinese novčano u kuću, ali ona tvrdi da nema novac i da je u depresiji pa zato nema posao. Zaista, ne izlazi iz sinovljeve sobe.

Moj sin i muž su se već nekoliko puta svađali zbog toga i atmosfera je jako napeta. Uz to, moj suprug je nedavno prošao operaciju pa je na oporavku tako da je sve na meni. U suštini svi, uključujući i mlađe dijete, želimo da ta djevojka ode. Ja sam na ivici nerava, muž i sin se stalno svađaju, sin mu je nedavno poslao poruku "ne diraj mi djevojku", ali sve sam bliže tome da je zamolim da se iseli i da ubuduće samo povremeno svraća umjesto da živi sa nama. Da li pretjerujem?

podstanar

Forumaši kažu da je izdržala i više nego što bi oni mogli.

- Ja bih je odavno poslala kući na tvom mestu. Ako se tvom sinu to ne sviđa, reci mu da se spakuje i on pa neka žive kod njenih.

- Apsolutno treba da je iseliš i da precizno kažeš koliko joj je puta nedjeljno dozvoljeno da dođe, u suprotnom će ti se opet ušunjati u kuću.

- Kako ste tako odgajili sina, to je nepoštovanje prema svim ukućanima.

- Nije on kriv, kriva si ti što si dozvolila - komentarišu forumaši, a šta vi kažete?

(Zena.blic.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA