ŽENE ROĐENE U OVA 4 ZNAKA UVIJEK SE BOGATO UDAJU: Provjerite jeste li na spisku

01.12.2020 - 23:13 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Ako se same ne obogate, uživaće u luksuzu uz pomoć partnera

Astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i uspjeli su da identifikuju četiri horoskopska znaka pod kojima se rađaju najbogatiji ljudi. Ako sami nisu bogati, najčešće se vjenčavaju sa bogatim ljudima!

Bik

Mnogi Bikovi, pod uticajem Venere, razvijaju tako istančan ukus da im luksuz postaje neophodnost, koji im stvara osjećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi znaju kako da pravilno upravljaju svojim novcem i ne dozvoljavaju sebi nepotrebno trošenje. Najčešće uspiju da se i sami obogate, a ako ne, ulaze u brak koji će im donijeti luskuz i sve o čemu maštaju.

Škorpija

Škorpija je takođe u potrazi za životom sa potpunom udobnošću, koji može postići uz pomoć urođenog talenta za investiranje ili bogatog partnera. Zahvaljujući svojoj moćnoj energiji, Škorpija će moći da ostvari i svoje najskrivenije želje.

Lav

Lavovi zahtjevaju poštovanje i pažnju od svih. Njihova energija je ono čega se svaka osoba sjeća i zbog čega se drugi ljudi klanjaju pred njima. Postizanje i održavanje takve društvene reputacije često zahtevaju značajne finansijske troškove, pa Lavovi moraju da potroše mnogo novca na skupu odjeću, poklone i luksuzne večere. Međutim, prirodne liderske osobine koje poseduju predstavnici ovog znaka daju im visoke položaje u najrazličitijim kompanijama, a njihovo bogatstvo ima tendenciju rasta, a ne rasipanja. Kad se tome pridoda i bogati životni saputnik, Lavovi su definitivno rođeni pod srećnom zvezdom.

Rak

Požrtvovani Rakovi vođeni su željom da obezbede porodicu i pažljivo opreme svoj dom. Da bi postigli svoje ciljeve, trude se da razviju osobine kao što su naporan rad i ambicije, tako da njihove želje vrlo brzo postaju stvarnost. Vrijedan i uspješan Rak, iako bogat, obično nastavlja da živi skromno, uživajući u udobnosti i sigurnosti koju je obezbijedio sam ili uz pomoć svog partnera.

(Stil.kurir.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA