OVO ODAJE ZALJUBLJENOG MUŠKARCA: Ako ovo uradi, LUD JE ZA VAMA!

03.12.2020 - 21:04 | Praktična žena
 

Vjerovatno ćete se složiti da je nije uvijek tako lako provaliti da li se dopade nekom muškarcu.

Posebno ako on čini sve da ne saznate da je potajno zaljubljen u vas. 

No, ovih 8 znakova ga odaju bez greške. 

Pamti detalje

Da li je on taj koji ti uvijek prvi čestita rođendan? Ako on dobro zna koji ti je omiljeni okus sladoleda, ne zaboravlja kakvu kafu piješ, ko ti je omiljeni glumac i slično, vjerovatno je zaljubljen u tebe.

love

NAUČNICI DOKAZALI: Ovih šest stvari smanjit će rizik varanja u vezi na nulu

Muškarcima je moć zapažanja i pamćenja slaba strana. Da bi upamtili ovakve detalje potrebno je da se zaista potrude, a to će uraditi samo ako ih osoba izuzetno zanima. Ukoliko se sjeća o čemu ste pričali pre dvije sedmice, onda obrati pažnju na ostale znakove da ti je on ipak nešto više od prijatelja.

love6

Uvijek je uz tebe (čak i u onim danima)

Od žene u PMS-u muškarci bježe. Međutim, on se nekako uvijek nađe uz tebe u teškim trnucima, pa čak i u oniim za muški rod “najstrašnijim”. On je taj ko će ti donijeti nešto protiv bolova i čokoladu i ne smeta mu da se nosi sa tvojim usponima i padovima raspoloženja.

Brani te od momaka koji “nisu za tebe”

U normalnim okolnostima, pravi drug će pokušavati da ti, među svojim ortacima i poznanicima, nađe odgovarajućeg partnera. Ako pokažeš zanimanje za nekog od njegovih prijatelja, vjerovatno će biti sretan zbog tebe. Međutim, drug koji je zaljubljen u tebe činit će sve da te od takvih stvari odgovori i odbijat će da ti pomogne da smuvaš nekog njegovog druga. On te želi samo za sebe.

love7

Iznenađuje te poklonima

Osim u izuzetim okolnostima, muškarci nemaju običaj drugaricama da poklanjaju stvari. Naravno da će ti pokloniti nešto za rođendan ukoliko si ga pozvala na žurku, možda čak i za Novu godinu, ali tu se njihova darežljivost završava. Ukoliko ti često poklanja sitnice bez nekog važnog povoda, tu nisu čista posla.

Sređuje svoju sobu / stan kad treba da dođeš

Dolaziš kod njega, a on se još s vrata izvinjava za nered, iako vidiš da gajba blista. To je zato što ju je upravo sredio, znajući da dolaziš. Momci ovo ne rade ni zbog kojeg druga ili drugarice. Samo zbog osobe o kojoj maštaju potajno.

true-love-of-indian-movie-couple-wallpapers

Pokazuje ti svoje stvari

Bilo da posjeduje kolekciju stripova, Star Wars figurice ili albume sa sličicama iz djetinjstva, siguran znak da je zainteresovan za tebe je ako te odvuče u stranu da ti pokaže svoje “dragocijenosti”. Zaljubljen muškarac željet će sa tobom da podijeli čak i ono što nikome ne pokazuje i ne govori.

Naglašava da su mu druge djevojke samo drugarice

Još jedan siguran znak koji odaje da je muškarac potajno zaljubljen u tebe je način na koji ti predstavlja druge djevojke. Ako ga sretneš negdje u ženskom društvu, a on ti tu djevojku predstavi ne samo po imenu, već uz obavezno “Ovo je moja drugarica ta i ta”, stalo mu je da ne stekneš pogrešan utisak.

love

Popušta ti

Ako ti gotovo u svemu popušta, slab je na tebe. Ukoliko uvijek na kraju odete tamo gdje si ti htjela, pušta te da pobijediš u nekoj društvenoj igri, prepušta tebi da odabereš film ili muziku, njegova osjećanja prema tebi su više nego prijateljska.

Muškarce je ponekad teško pročitati, pogotovo što neki tipovi čak ni u vezama ne ispoljavaju ovakvo ponašanje prema djevojci. Međutim, ako mu nisi djevojka, a on radi navedene stvari, sigurno o tebi misli mnogo više nego što je uobičajeno da jedan muškarac misli o ortakinji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA