ONA MU JE RODILA PETERO DJECE: Evo ko je supruga ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA, PROFESORICA NA FAKULTETU

04.12.2020 - 21:42 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Malo toga je poznato o detaljima privatnog života lidera crnogorske opozicije, a samim tim i njegove porodice.

Zdravko Krivokapić novi je premijer Crne Gore. 

O njegovom privatnom životu malo se zna, jer je političku karijeru započeo samo prije par mjeseci.

Krivokapić je jedan od osnivača NVO "Ne damo Crnu Goru", koju su osnovali crnogorski profesori i intelektualci u znak podrške Mitropoliji crnogorsko-primorskoj poslije donošenja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

On je inače profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta u Podgorici, a kao predavač informatike radi i na Bogosloviji Sv. Petra Cetinjskog. U politiku ga je uvuklo pitanje crkve, a činjenica da je čovjek koji je nov u političkim vodama nije mu bila prepreka da osvoji simpatije crnogorskog naroda.

227369-118518232-121059109713427-6847546699695985602-n-ff

foto:Printscreen/Facebook

Na jednom od izbornih plakata Krivokapić je pozirao sa svojom porodicom na okupu - suprugom, petero djece i dvoje unučadi. No, malo je toga poznato o detaljima privatnog života lidera crnogorske opozicije, a samim tim i njegove porodice.

Ipak poznato je da je njegova supruga Marijana Krivokapić doktor bioloških nauka, te da također radi kao profesor na Univerzitetu Crne Gore na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Zna se i da je troje djece bračnog para magistriralo, a najstarija kćerka je i doktorirala. Od dva najmlađa sina, jedan je student, a drugi srednjoškolac.

Izvor: stil.kurir.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA