Nekadašnja glumica

Zgodna i golišava: Znate li ko je ona i gdje je sada? (FOTO)

25.08.2015 - 20:13 | Nostalgicno >> Sjećate li se
Autor: M. Salihović

Najviše popularnosti stekla je ulogama u pozorišnim komadima te serijama "M(j)ešoviti brak", "Agencija za SIS", "Seljaci", filmovima "Mi nismo anđeli 2" i "Kordon" ... 

Pozirala je naga za "Playboy"”. Dok je bila aktuelna na glumačkoj sceni, krasila je stranice magazina i internet portala, a potom kao da je nestala iz javnog života.

jaks2

Glumica Marija Jakšić nestala je uputivši se u daleki Tajland, da bi se potom preselila u Indiju. Pošto je tamo upoznala ljubav svog života, ajurvedskog doktora Vuđua Kantana, počela je da se bavi jogom i izučavanjem te drevne vještine. 

"Vuđu me je privukao snagom, istinom, jednostavnošću i mudrošću življenja. Koračala sam u smjeru u kojem je i on išao, a onda sam primjetila da idemo zajedno. Ljubav je glavna sila vasione", kaže Marija. 

jaks3

Četiri godine učila je od ajurvedskih terapeuta i radila je kao terapeut za više vital point tehnika. Četiri mjeseca provela je na Tajlandu, obišla je Šri Lanku i i Nepal, ali najviše ju je impresionirala Indija.

"To je ogromna zemlja s nevjerovatnom kulturom. Glavna impresija mi je da će vam u Indiji svako dati krov nad glavom i hranu. Obišla sam mnoga mjesta, radila sam svašta i mnogo učila. Tokom posljednje godine obrazovala sam se za ajuverdskog terapeuta, što sam i postala." 

Držala je školu joge u Podgorici, a ove godine školu je otvorila i u rodnom Beogradu. Marija i danas svakodnevno uči i vježba po osam sati dnevno, bilo da je u Srbiji bilo u Indiji, jer ona i Vuđu još ne znaju u kojoj će se državi skrasiti.