ĐORĐE DAVID NAZVAO SUPRUGU MIKE ALEKSIĆA, odmah se oglasio: "Odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala"

19.01.2021 - 13:21 | Vijesti >> Region

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznijele bolne detalje o si*ovanju i zlostavljanju koje su doživjele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume. Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

- Meni je Mika poslije mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrijevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga- počeo je Đorđe David za "Grand Online", a zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden, te da tvrdi da ona nije znala ništa o zlostavljanju.

david

- Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život - tvrdi Đorđe David.

- Mala Radulovićka je doživjela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove povjerenje i vjerovanje a nikada možda ne upoznamo osobu prekoputa sebe. Ne želim nikada da iznevjerim moju Anu, Stašu (suprugu i ćerku, prim. aut.), i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrješenje - završio je David za pomenuti portal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA