LEPA BRENA I ZLATA PETROVIĆ POSVAĐANE! PRESTALE SU SE DRUŽITI, OVO JE RAZLOG: Oglasila se i otkrila sve

24.01.2021 - 19:01 | Show

Pričajući o tome kako je donijela odluku da ne ide na zimovanja i ljetovanja tokom pandemije korona virusa, pjevačica Zlata Petrović se dotakla i estradnog društva koje je raspalo.

screenshot-13

- Nisam kao neke moje kolege koje putuju u vrijeme korone. Tu sam kod kuće, ukoliko se uželim da prošetam, izađem napolje i opet se vratim u kuću. Ne volim nešto zimu i hladnoću da bih putovala na planinu. Ranijih godina sam išla na Kopaonik sa Brenom, Gocom (prim.aut. Božinovskom), Sanjom Đorđević i ekipom - počela je Zlata izlaganje za Star.

- Sada više nema ni društva. Nestalo je. Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom i to je to. Mi smo nekad sa Brenom lhetovale non-stop zajedno. Žene i djeca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata.

- Sada samo sa Božinovskom ljetujem u Sutomoru u kući kod njene sestre. Da vam kažem nešto, svi su u obavezama. Eto pitam mog sina koji ima 21. godinu gdje mu je društvo, gdje su djevojke, a on mi kaže da je sve u materijalnim stvarima. Djevojke više neće da izađu u kafić na kafu, nego hoće da idu po Hiltonu i Maldivima - dodala je Petrovićeva.

- Sve se poremetilo. Moj sin ima sve uslove, ali ne želi da kupuje ljubav i društvo. Ja sam, bre, sa mojom Gocom dijelila jednu paštetu u podrumu, možda zato naše prijateljstvo toliko traje. Finansije i materijalne stvari su razdvojile ljude i otuđile ih. Znate šta, Brena žena ima svoje obaveze. Otkad je korona zavladala, mnogo češće je van Srbije.

- Putuje dosta, pa dođe na kratko u Srbiju da vidi djecu. Vidim da je sad na Maldivima. Nije mi poslala razglednicu, mislim da je prošlo vrijeme toga - zaključila je pjevačica

izvor:Puls

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA