SNEŽANA SAVIĆ JE DANAS NAPUNILA 68 GODINA, IMA SVE ŠTO POŽELI - OSIM JEDNOG: PROGOVORILA O DJECI, nikada neće prežaliti

06.03.2021 - 17:23 | Show

Glumicu i pjevačicu Snežanu Savić domaća publika ima prilike da gleda u seriji "Igra sudbine", gde glumi baronicu Donku.

Ova šarmanta dama danas je napunila 68 godina, a veliku podršku dobija od ćerke Anite, koju je dobila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem.

screenshot-20

- Žao mi je što nisam rodila još dece, ali nisam željela da miješam autore - ovako glumica i pjevačica Snežana opisuje svoju odluku da kćerka Anita koju je dobila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, ostane jedinica, a onda je i obrazložila.

- Moja želja nije bila da imam samo jedno dijete. I s ovog aspekta mi je žao što sam ostala na jednom. Međutim, uvijjek sam mislila da ukoliko već nije opstao moj brak sa Lazićem ne bi trebalo da se upustim u majčinstvo sa nekim drugim, zbog Anite. Plašila sam se kako bi to ona doživjela i loših posljedica koje bi to moglo da prouzrokuje. Nisam htela da joj stvaram konfuziju. Trudila sam se da moje dijete bez obzira na moj rastanak od njenog oca raste zdravo uz prisustvo oba roditelja. Nikada o njenom ocu nisam govorila ništa loše - kaže Snežana, koja to što je ostala sama pripisuje sudbini:

- Tako se desilo. Ne znam da je neka ljepotica baš mnogo srećna. Možda je to neki usud lepote.

Ipak, veliku sreću Snežana je doživjela s rođenjem i odrastanjem unuke Nine, koja danas ima sedam godina. Glumica ne krije da bi je kćerka i zet obradovali vješću o proširenju porodice.

- Ne želim, a i nemam pravo da se miješam u Anitinu odluku o majčinstvu. Osećanja koja gajim prema unuci Nini su neuporediva sa nečim drugim. Sa njenim rođenjem sam dobila duplu krunu, i kao mama i kao baka. Jedva čekam da provodimo vrijeme zajedno. Smijemo se nas dvije mnogo, idemo u pozorište i igramo se. Nina voli da oblači moje stvari i da se sređuje, dok Anita nije bila takva damica kao ona. Kažu da je ona moja nasljednica. Anita je bila drugačija, ali sam to poštovala kao individualnost. Ima i očeve osobine, što je normalno. Ona je uvijek bila odličan učenik, a danas je uspješna mlada žena. Ima veliki intelektualni kapacitet i ponosna sam nju.

Na pitanje da li su joj damski stil i ljepota pomogli ili odmogli u životu, Snežana odgovara:

- Ljepota uvijek pomaže da vas lakše primijete. Ali to nikakvu garanciju ne daje da ćete biti prihvaćeni kada je kvalitet u pitanju. Naprotiv, uvijek imate zaziranje i jednu dublju analizu, nego što je to u estetici ružnog. Mada nema ružnih glumica i ružnih žena. Svaka može biti lijepa ako zna to da nosi. Ako nema ljepotu, onda da radi na stilu, duhovnosti, obrazovanju. Sada živimo u teroru ljepote. Biti lijep je u trendu, a to znači ličiti na svaku drugu. To je već prosto neka vrsta bogohuljenja. Bog nam je dao da budemo autentični, posebni, a ne da budemo svi isti.

Ona smatra da žena treba dostojanstveno da stari bez estetskih intervencija.

- Ne vjerujem da ću ikada uraditi neku intervenciju. Možda poludim. Mislim da sve ovo što sam vidjela kod žena koje su u stalnoj potrazi da urade još nešto, poprave, iskreno nisam fascinirana ni sa jednom - rekla je Snežana.

Izvor:Puls

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA