Abazović: Vulina ne doživljavam među ozbiljnijim ljudima

06.05.2021 - 08:36 | Vijesti >> Aktuelno

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je da ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina "ne doživljava među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije", prenosi RTCG.

RTCG podsjeća da je Vulin nedavno, između ostalog, rekao da stvaranje „srpskog svijeta“ rješava nacionalno pitanje Srba, i da je proces ujedinjenja počeo, te da se to više neće moći zaustaviti.

“Lično njega ne doživljavam među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije. Nije ovo mjesto gdje mi treba da govorimo o njima, šta oni treba da rade. Ne volim kad se svako bavi Crnom Gorom, ne volim kad se vrijeđa država Crna Gora, ne volim kad se vrijeđa premijer, ili ljudi iz Vlade“, rekao je Abazović.

On je na Odvoru za bezbjednost i odbranu saopštio i da stoji odgovorno u odbrani svojih kolega, te da ne žele da dolivaju ulje na vatru.

„Ako je neko neodgovoran sa bilo koje strane, ne treba da mi da slijedimo taj primjer. Ali svakako osuđujem neke izjave koje su bile“, rekao je Abazović.

Ranije, Abazović je saopštio i da se ne stidi što je nakon puštanja na slobodu jednog od vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana kazao da je mafija jača od države i da postoji sprega sudstva i mafije.

On je poručio da je Vlada krenula u obračun sa organizovanim kriminalom i da je važno da znaju na koga mogu da računaju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA