14 STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA: Ne radite ovo, SVAKI ĆE POBJEĆI OD VAS

02.08.2021 - 13:00 | Praktična žena >> Ljubav

Nijedna veza nije savršena, i baš u svakoj partner zna bar malo da naljuti ili iziritira onog drugog.

Ovo su ženske navike koje najviše nerviraju muškarce:

Famozni PMS

Prvo najvaljivanje PMS-a, a onda ljutnja kad vam kaže da ste nervozni zbog PMS-a. Koga to ne bi iritiralo?

Pravite od svega jubilej

Naravno da se muškarci sjećaju svih bitnih datuma i svih važnih stvari u vašoj vezi, ali stvarno ih iritira vaš poriv da od svega pravite jubilej, piše Espreso.rs.

Kad niste ljuti, a zapravo jeste

Muškarce baš nervira kada vas pitaju da li je sve u redu, a vi kažete da jeste iako iz vaših reakcija vidi da ste ljuti. Muškarci zapravo ne znaju da čitaju vaše misli.

Kada ih zapitkujete o čemu razmišljaju

Muškarci ponekad šute jer im se ne razgovara ni sa kim, a žene tada znaju najviše da zapitkuju. Oni ponekad jednostavno hoće da budu sami, a inače jednostavno razmišljaju o hrani ili poslu… Prilično su jednostavni.

z
Lažne suze

Pojedine dame se jako lako rasplaču kada se posvađaju sa momkom ili kad žele malo pažnje. Samo zato što znate da ćete dobiti reakciju na suze, ne znači da treba da ih koristite.

Mnogo priče

Ponekad jednostavno ne prestajete da pričate, kao da se takmičite s nekim u broju izgovorenih riječi.

Kad upoređujete svoj izgled s drugima

Muškarce jako nervira kada upoređujete samu sebe sa drugim ženama i kada kritikujete samu sebe, a kad vam on da kompliment mu kažete da laže. Zapravo većina muškaraca uvijek doživljava svoje ljepše polovine kao lijepe.

Ništa što on uradi ne valja

Pa čak i ako ne valja, ako se trudi da uradi sve što mu tražite, za razliku od drugih muškaraca, znači da biste trebale da budete malo popustljivije.

Kad ga upoređujete s bivšima

To se najčešće događa kad se svađate oko nečega. A kako biste se vi osjećali kada bi vas on upoređivao sa svojom bivšom?

Suzdržavanje od odlaska WC

Sve žene to ponekad rade, a muškarci to ne razumiju. Užasno ih nervira kada cupkate pored njega koliko vam se ide u WC, ali ipak ne idete.

Kad pecate komplimente

Kompliment će vam uvijek dati kad osjeti poriv za to, a kada pokušavate da ga izmamite teško da ćete ga dobiti, a i nećete stvoriti prijatnu atmosferu.

Kad sve pričate drugima

Momcima nije jasno zašto svaku sitnicu o vezi prepričava prijateljicama. Neke stvari bi trebale da ostanu samo između nas, a ne između čitavog društva.

Šoping

Momcima isprobavanje i gubljenje čitavog dana u šopingu ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Zato umjesto njega, povedite prijateljice.

Mislite da može da vam čita misli

Muškarcu morate jasno reći šta i kada želite, ni jedan od njih ne zna da čita misli, i to ih jako iritrira. Ne možete očekivati da on zna sve što je vama na umu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!