ONA JE ZA 6 DANA I MALO PARA RENOVIRALA CIJELO KUPATILO, spremite se na iznenađenje: SAD IZGLEDA KAO U LUKSUZNOM HOTELU, oči će vam stati

15.05.2021 - 10:36 | Arhitektura i dizajn >> Enterijer

Renoviranje kupatila zna da bude prilično pipav i naporan posao, ali uz ljubav, želju i uloženi rad, svakom prostoru može da se "udahne novi život".

Da je sve moguće govori i "projekat" Simone Hofer iz Samobora u Hrvatskoj, koja je zajedno sa svojim ukućanima uspjela pretvori oronulo kupatilo od osam kvadrata u prostor koji izgleda kao da je unutra sve novo, a za obavljenje radove pobrala je simpatije na Fejsbuk grupi "Majstor u svom domu".

Pločice i fuge su prefarbane, a ubačeni su novi elementi. Kako kaže za "Telegraf.rs", sve u vezi sa renoviranjem uradili su sami, zajedničkim snagama.

- Renovirali smo zajedno moji roditelji, vjerenik i ja. Većinu priprema podloge za boju sam ja odrađivala, jer sam bila na godišnjem odmoru. Dok bi se ukućani skupili, potegla bih svim silama da što više uradim - priča 24-godišnja Simona za portal "Telegraf.rs".

Kako je kazala, za ovu "transformaciju" kupatila trebalo im je manje od nedelju dana.

renoviranje-kupatila5-830x0

Kupatilo nekad, foto: Telegraf.rs

- Za radove nam je bilo potrebno šest dana. U ponedeljak ujutru sam počela sa rasklapanjem i čišćenjem kupatila, a završili smo u subotu uveče - objasnila je ona.

Simona, inače po profesiji enolog koji radi u struci, ističe da i u slobodno vrijeme voli nešto da pravi i stvara nove stvari, a navodi da u prilog tome ide i renoviranje ovog kupatila. Kako je priznala, iznenadila se kako su radovi tekli, ali bilo je teških stvari koje je trebalo da se odrade.

- Usudila bih se da kažem da su radovi tekli iznenađujuće dobro. Najteži deo posla je bio iscrtavanje ravnih linija između različitih boja. Uglavnom, ako nešto zaista želite i potrudite se, te ako radite sa ljubavlju i kompromisima, ispadne jedna zaista dobra priča kao što je ovo kupatilo - priča Simona.

renoviranje-kupatila-830x0

Kupatilo nekad, foto: Telegraf.rs

Boja za pločice stajala ih je oko 200 eura, a ističe da se sve osuši za 48 sati. Kako je objasnila, ofarbane pločice održava kao i "obične", te ih čisti pranjem i al*oholnim maramicama.

Ističe da je ih je renoviranje ukupno koštalo oko 900 eura, a pored farbe, novac su potrošili na dodatke kao što su tepih, tuš, tuš kabina koja je došla na kadu, slavinu i lavabo.

KAKO KUPATILO SADA IZGLEDA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>>

1 2