Vukanović u novoj "viziti": Ovo je zgrada koju pod Dodikovim pritiskom planiraju kupiti za 9 miliona, spriječite pljačku!

17.06.2021 - 12:03 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina

Prema njegovim riječima Pošte RS-a planiraju kupiti objekat star 20 godina. Sve se radi pod pritiskom Milorada Dodika, a RS će biti opustošena poput ratnog bojišta ukoliko se nastave ovakve stvari raditi, smatra i upozorava Vukanović

Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS, ne odustaje od svojih čuvenih "vizita" i ukazivanja na probleme koje smatra ključnim za funkcionisanje države i entiteta.

U POSJETI POŠTAMA RS-A
Jučer je bio u  javnom preduzeću Pošte Republike Srpske i razgovarao sa direktorom Radovićem, a kasnije i sa članovima Uprave o problemima u ovom javnom preduzeću.

-Ključna stvar je moj apel direktoru, članovima Uprave i Nadzornog odbora Pošta Srpske, da odustane od suludog plana i odluke da se zaduže za 9 miliona maraka kako bi kupili poslovni prostor od Slavka Roguljića za potrebe Sortirnog centra, napisao je Vukanović.


ŠTA JE CILJ JAVNOG PRITISKA?
Prema njegovim riječima ovo javno preduzeće planira kupiti objekat star 20 godina koji je, kako Vukanović kaže "propala investicija Dodikovog Roguljića.

-On pokušava povratiti propalu investiciju, a sa kim će to uraditi nego sa SNSD-om. Iz Uprave Pošti kažu da ipak ne planiraju kupiti ovaj obejakt, pa ćemo vidjeti da li je to tačno, to je prezaduživanje jer već posluju u minusu. Zapošljava se po partijskoj liniji, zato se takve stvari i zaduženja dešavaju. Sve se radi pod pritiskom Milorada Dodika. RS će biti opustošena poput ratnog bojišta ukoliko se nastave ovakve stvari raditi, smatra i upozorava Vukanović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA