ONI PARE NIKAD NEĆE NAPRAVITI, ASTROLOZI KAŽU DA OVA 3 ZNAKA IMAJU NAJMANJE ŠANSE DA SE OBOGATE: Mnogi kažu da je tačno predviđanje

21.07.2021 - 23:23 | Zanimljivosti >> Kiosk

Vaga

Generalno se smatraju da su perfekcionisti i samokritičari. Često da bi pokrenuli posao, neophodno im je da sebe uvjere da su sposobne za to. Dugo se dvoume, jer faktor rizika ih sprečava da pristanu i upuste se u samostalne poslovne vode. Zbog njihove neodlučnosti, gube dobre prilike.


screenshot-18
Blizanci

Neodlučni, takvi kakvi su, Blizancima dobre poslovne ponude skoro uvek izmiču. Neretko ih nedolučnost košta veoma bitnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako bi to izveli, neko može da dođe na istu ideju i preotme im posao.

Ribe

Vole da igraju na sigurno i nisu znak koji se upušta u velike rizike. Smatraju se dosta obazrivim i tako propuštaju stvari i prilike u životu kako novčane, tako i poslovne i ljubavne.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA