ASTROLOGIJA

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U OKTOBRU: Evo šta ih čeka od petka, sve želje se ispunjavaju

28.09.2021 - 19:17 | Praktična žena >> Ljubav

Oktobar će za tri znaka Zodijaka biti zaista magičan mjesec – evo za koje i šta će im se to lijepo desiti.

Vaga

Trenutno smo u sezoni kada Vage slave svoje rođendane, pa nije ni čudo da će oktobar za njih biti mjesec prepun sreće. U ovom mjesecu ćete se više posvetiti sebi, svojim potrebama, a sve to će vam pomoći da napokon shvatite šta je to što vas čini srećnim.

Međutim, Merkur koji će se kreteti retrogradno do 18. oktobra donijeće i malo komplikacija, pa bi bilo dobro da ne donosite odluke na brzinu. Budite strpljivi, vrijeme će vam pokazati kako se zaista osjećate.

Škorpija

Venera, planeta ljubavi i ljepote biće u znaku Škorpije do 7. oktobra, pa ćete u ovom periodu biti veoma samouvjereni i zadovoljni sobom. Ipak, ovaj mjesec bi mogao da vam donese i neka "teža" osjećanja, pa ćete se sjetiti nekih stvari koje još uvijek niste sasvim preboljeli.

Strijelac

Imate osjećaj kao da ste vi zvijezda ovog mjeseca! Venera će 7. oktobra ući u vaš znak i posuće vas svojom magičnom prašinom. U tom periodu ćete dobijati komplimente sa svih strana i željećete da se uljepšavate – šminkate, dotjerujete... Možda ćete čak poželjeti i da izađete na nekoliko sastanaka. U svakom slučaju, osjećaćete se vrlo privlačno, pa će i drugi to primjećivati.