STIGAO ODGOVOR

Nutricionista sa UKC pita Stanivukovića: Ko je pojeo jaje, plazmu i pavlaku sa slike?

13.10.2021 - 17:33 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina

Radmila Baldić, magistar nutricionizma UKC Republike Srpske odgovorila je gradonačelniku Banja Luke, koji je objavio fotografije obroka koje dobijaju bolesnici na UKC-u Banja Luka.

“Želim da poručim gospodinu Stanivukoviću da ne objavljuje nepotpune obroke za trudnice i porodilje, niti za bilo koju kategoriju pacijenata. Ako imate imalo morala, nemojte da Vam trudnice i porodilje budu oružje u prljavoj kampanji koju vodite.

Kada ste već slikali doručak, zanima me gdje ste sklonili ostatak, ko je pojeo: jaje, čitavu pavlaku, čaj i plazma keks od 150 grama?
Kao stručno lice odgovorno tvrdim da trudnice i porodilje u UKC-u Republike Srpske dobijaju adekvatnu ishranu prilagođenu stanju u kojem se nalaze, sa odgovarajućom energetskom vrijednosti, makro i mikro nutrijentima!

Ne želim da moje ime, obrazovanje i rad služe kao poligon za politička prepucavanja. Osim što manipulišete, Vi sigurno niste dovoljno obrazovani i kompetentni da pričate o temi koju ne poznajete. Nije u redu da nas javno ponižavate, očekujem Vaše izvinjenje.” napisala je Baldić.

BONUS VIDEO: