Dodik se oglasio o dešavanjima na Kosovu i poručio: Posljednji je trenutak da se obuzdaju snage, ukoliko se ne zaustavi...

14.10.2021 - 11:07 | Vijesti >> Aktuelno

Lider SNSD-a poručuje da će Međunarodna zajednica biti odgovorna za sve što bi moglo da se desi u budućnosti, ukoliko odmah ne reaguje

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je "napad na goloruki srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, koji su izvele snage pod kontrolom Prištine a pred očima međunarodnih vojnih snaga koje su raspoređene na Kosovu, uzdrmala je ne samo Kosovo i Metohiju već i sve prostore u regionu gdje žive Srbi".

-Takvo ponašanje nema opravdanje, i ukoliko međunarodna zajednica ne zaustavi divljanje kosovske policije biće odgovorna za sve što bi moglo da se desi u budućnosti, istakao je Dodik upitan da prokomentariše posljednja dešavanja u ovoj južnoj srpskoj pokrajini, kazao je lider SNSD-a za Srnu.

Dodik je naglasio da Srbija i Srbi nisu učinili ništa da bi došlo do nemilih scena koje su se mogle vidjeti i posljednji je trenutak da se obuzdaju snage pod kontrolom Prištine.

-Upotreba vatrenog oružja, ranjavanje ljudi na sjeveru Kosova i Metohije nisu slike koje se više smiju dopustiti ni na Kosmetu, ni na bilo kojoj tački regiona i šire, poručio je srpski član Predsjedništva BiH.
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!