KOJU SLIKU BISTE OKAČILI U SVOJOJ SOBI, IZABERITE BROJ? Evo šta vas očekuje u NOVEMBRU! SVAKA SLIKA IMA ZNAČENJE

14.10.2021 - 15:12 | Praktična žena

Koja slika vas najviše doziva? Zastanite na trenutak i dopustite intuiciji da vas vodi. Ona koja najviše rezonira s vama otkriva što vas čeka idući mjesec, piše Atma.hr

blue

 1.

Sada je vrijeme za unutarnju obnovu, vrijeme je da se sami pobrinete za sebe. Važno je pratiti svoje zdravlje, brinuti se o svom tijelu i baviti se tjelovježbom.

To će vam pomoći da se lakše nosite s poteškoćama i da se brže oporavite nakon napornih dana.

Usredotočenost na svoju budućnost pomoći će vam da zaboravite na tužne misli i čežnje. Slučajan susret mogao bi dovesti do ozbiljne veze u kojoj će usamljena srca pronaći sklad.

2.
Nećete imati prepreka za postizanje novih ciljeva, međutim, kako bi se događaji uspješno razvijali, samo povjerenje u svoje snage nije dovoljno.

Potrebna je upornost, sposobnost prilagodbe na promjene i pridržavanje odabranog puta.

Mišljenje okoline može igrati ulogu barijere, što znači da trebate poslušati svoje srce kako biste izbjegli biranje pogrešnog puta. Manipulatori ne mogu utjecati na one koji imaju dovoljno samopouzdanja i nikome ne govore o svojim planovima.

3.

Sada možete promijeniti svoj život. Znakovi sudbine reći će vam pravi smjer, a vi ih samo trebate pratiti, krenuti stazom koja vodi do novih uspjeha i visina.

Naravno, potrebno je strpljenje, što znači da je potrebno pronaći u sebi snagu volje i naučiti čekati.

Nemojte zanemariti intuiciju, zahvaljujući kojoj će biti moguće ukloniti nevolje i pravodobno zaobići zamke.

4.
Otvara se put do prosperiteta i financijskog blagostanja. Ovaj proljetni mjesec donijet će pozitivne promjene ako se ne bojite pogrešaka.

Samo oni koji se ne bore za svoju sreću ne griješe, a čovjek može naučiti biti pametniji, hrabriji i aktivniji kroz pogreške. Vrijedno je provoditi nove planove i tražiti put osobnog razvoja, a ne obraćati pažnju na to što nam okoliš nameće.

Sreća će se nasmiješiti onima koji se neće predati poteškoćama i koji će smoći snage u sebi da krenu unaprijed izabranim putem. Sreća je u rukama svakog od nas, što znači da trebamo djelovati, a ne čekati dok sreća pokuca na sama vrata.

5.
Proljeće je vrijeme rasta i razvoja. Sada je naglasak na osobnim talentima, skrivenim sposobnostima i njihovom razvoju.

Zahvaljujući novim vještinama, postići ćete uspjeh i na poslovnom i na osobnom planu i zato je tako važno slušati sebe.

Stjecanje relevantnih znanja pomoći će vam da pronađete upravo put koji će dovesti do sreće i blagostanja i koji će vam također donijeti i profit.

    6. 
Mjesec će biti pun dobrih vijesti i neočekivanih iznenađenja. Čuda čekaju na svakom koraku, a znakovi sudbine vodit će vas ravno prema sreći.

Lako je vidjeti sretne znakove: dovoljno je vjerovati unutarnjem glasu.

Važno je obratiti pažnju na sitnice, koje su zapravo znakovi sudbine i koje će pomoći u dešifriranju njezinih poruka.

Ne isključuje se susret s osobom s kojom ste izgubili kontakt.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!