"Više nikad ne idem na ljetovanje u Tursku"

15.10.2021 - 15:10 | Zanimljivosti >> Kiosk

"Više nikad ne idem na ljetovanje u Tursku. Prošle godine zbog nisam išao nigdje, pa sam skupio malo više para, i ove godine odem sa djevojkom pravac Turska, Antalija.

Drugo veče izađemo da se malo prošetamo, i svratimo da probamo njihov sladoled. Ona je dobila sladoled uredno u kornetu, dok je mene onaj što uslužuje toliko iznervirao sa onom motkom, i samim sladoledom, da sam mu porušio stalak sa kornetima, i razbio dvije staklene čaše. Skupio se narod, došla policija, rastjerala narod, mene tu nešto ispitivali na turskom, ja samo engleski.

sladoled3

Sad sam mislio ima me pokupe, kad neki čovjek sa strane upada u naš razgovor, razgovara sa policajcima, i na tečnim engleskom mi kaže da su samo čekali nekoga ko će da poludi zbog te tik tok šale, i nekoga da povrijedi.

Sad vam Turci u pamet, da ne prođe neko kao onaj što je izbacivao koverte iz stubnog poštanskog sandučeta, pa ga onaj ubio na mjestu iz pištolja, iako je bila šala u pitanju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!