TOLIKO JE TO ŽELIO, RADOST KOJU NEĆE DOŽIVJETI: Najveća životna želja Marka Živića rasplakala region

15.10.2021 - 17:35 | Show

Neostvarena želja Marka Živića, koji nas je prerano napustio u 49. godini, bila je samo jedno, piše Hellomagazin.rs.

Obožavao je da širi pozitivnu energiju oko sebe, a svojim šalama i smijehom u tome je i uspevao. Smatrao je da svakome treba pomoći i da je to naša misija u ovozemaljskom životu.

‒ Bog je u svima nama, i vjera je u svima nama, kao i želja da se pomogne. Moja porodica i ja godinama smo se trudili da pomognemo tamo gdje možemo. Mislim da je to naš zadatak. Sutra se završava život, a šta si uradio ako nisi nekome pomogao ‒ govorio je Marko, koji je godinama želio samo jedno ‒ da postane otac. Da ima svoje dijete, nažalost, ostala je samo neostvarena želja Marka Živića, jer se posle razvoda od voditeljke Nataše Pavlović više nije ženio, niti je volio da javno priča o emotivnim partnerkama. 

marko-zivic

Životna podrška bili su mu otac i majka. Nažalost, Markov otac preminuo je prije šest godina, a glumac je sa bolom isticao da je tada izgubio najvećeg i najodanijeg prijatelja. Koliko je bio vezan za majku Biljanu govori i priča, koja je i tada, kao i sada, mnoge rasplakala.

Naime, Marko Živić bio je gost kod Dejana Pantelića u emisiji „150 minuta“, kada je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu, da uputi poziv najbitnijoj ženskoj osobi u svom životu.

‒ Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvijek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Je l' mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon ‒ upitao je Marko, na šta je voditelj, naravno, odgovorio potvrdno.

‒ Halo, mama, ja sam sada kod Dekija u „150 minuta“, nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš ‒ rekao je Marko Živić, što je izazvalo smijeh u studiju.

‒ Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, cijelu ekipu ‒ odgovorila je Živićeva mama, a ova situacija izazvala je tada veliki broj pozitivnih komentara onih koje je ganuo prisan odnos majke i sina. Danas, kada Marka više nema, čitava situacija tjera suze na oči. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!