Znate li šta znači ako MAČKA DOĐE I VAŠE DVORIŠTE I LIŽE SVOJE KRZNO: Odmah se pripremite, evo šta vas čeka

25.11.2021 - 21:59 | Zanimljivosti >> Kiosk

Mnogo je vjerovanja povezanih sa mačkama

Iako su neka vjerovanja pozitivna, druga mogu biti poprilično negativna, ali svima im je zajedničko to što ove životinje vide kao veoma duhovne i da se na osnovu njihovog ponašanja sve može zaključiti - ali iako sve treba posmatrati sa distance, mnogi su primetili da neke, balanle radnje, ovih životianj mogu da imaju značenje - kao na primjer kijanje i kupanje!

Šta će se desiti ako mačka kine u vašem pravcu?

Ako imate mačku i ona juri u vašem pravcu i kine dok joj je glava usmerena ka vama, to znači da ćete uskoro dobiti neočekivani novac! Tada se vjeruje da je dobro uraditi nešto što ste dugo odlagali, jer je sreća na vašoj strani!

Šta će se desiti ako se mačka kupa?

Možda ćete voljeti nenajavljene goste, i to će vas uvijek iznervirati, ali ako vidite mačku kako liže svoje krzno u vašem dvorištu, nikada više nećete doživjeti ovu neprijatnost.

Naime, kada mačka liže svoje krzno, to je siguran znak da će vam uskoro doći gosti, a ako je vidite, trčite u prodavnicu na kafu, sok i možda kolače, požurite da sredite kuću i uživajte u izlaganju sebe u najboljem mogućem svjetlu prijatelje i porodicu.

Novi.ba/

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!