POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA MRKE I ANE BEKUTE: Evo koje riječi mu je posvetila

27.11.2021 - 21:34 | Show

Počasni predsjednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života. Tu vijest potvrdio je i Ivica Dačić.

Njegova velika ljubav Ana Bekuta je bila sa njim do kraja, te se molila da uspije da se izbori.

Na njenom Instagram profilu poslednja fotografija sa Mrkom, razara srce, kada pročitate kakve riječi mu je posvetila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Bekuta (@anabekuta1)

- O, pa evo ide jesen. Pod hitno vadite tople pokrivače iz ormara, pod hitno tražite dobre serije, pod hitno se, ali baš pod hitno, ludo zaljubite. - napisala je Ana pre samo osam nedjelja, kada nije mogla ni da nasluti šta će se dogoditi.

Podsjetimo, Mrkonjićevo stanje je bilo kritično i priključen je bio na ECMO aparat, koji omogućava da mu srce i pluća budu "na odmoru" i koji ga zapravo održava u životu. Čuveni socijalista, koji ima 79 godina, intubian je i u vještačkoj komi.

Stanje Milutina Mrkonjića je bilo izuzetno teško i kritično, a i priključen je bio na ECMO aparat, što je poslednji pokušaj lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" da mu spasu život, ali nažalost, nisu uspjeli.

Podsjetimo, ljekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker, a prije toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Novi.ba/SD

BONUS VIDEO: